Arkadaslar selamlar,
Naked tarza gecis yapmayi dusunuyorum, yonlendirmeler sonucu, sorumu buraya sormamin en uygunu oldugunu dusunmeye basladim..
Maddi olaraktan, er-5, cbf 500 veya GS 500 arasinda bir secim yapicam,
bir kac baska tarzdan oneri geldi arkadaslardan ama.. ben illaki naked istiyorum diyorum..
benim esas kriterim, belki de biraz zorunluluktan,
ebat.. boy 1.90, kilo 105... simdi bu durumda, biraz video falan izledim,
bu yukarida yazdigim motorlar uzerinde kelebek gibi durma ihtimalim var,
biraz umitsizlige kapiliyorum bu yuzden..
bu motorlarin sahibi arkadaslar biraz bilgi ve tecrube aktarabilirler mi?
mesela 1.82 lik bir arkadas, er-5 uzerinde buyuk kaldigini, ama kullanirken rahatsiz olmadigini, ancak ebat buyudukce (surucu) ruzgarin etkilemesinin artacagini soyledi,
kendisi 90-100km yi gecince gercekten hissedilir derecede ruzgar yedigini, daha yuksek hizlarda rahatsiz ettigini soyledi.
sizden de fikir ve tecrube alabilirsem mutu olurum.
Saygilarimla.
SAYGIN
Naked tarza gecis yapmayi dusunuyorum, yonlendirmeler sonucu, sorumu buraya sormamin en uygunu oldugunu dusunmeye basladim..
Maddi olaraktan, er-5, cbf 500 veya GS 500 arasinda bir secim yapicam,
bir kac baska tarzdan oneri geldi arkadaslardan ama.. ben illaki naked istiyorum diyorum..
benim esas kriterim, belki de biraz zorunluluktan,
ebat.. boy 1.90, kilo 105... simdi bu durumda, biraz video falan izledim,
bu yukarida yazdigim motorlar uzerinde kelebek gibi durma ihtimalim var,
biraz umitsizlige kapiliyorum bu yuzden..
bu motorlarin sahibi arkadaslar biraz bilgi ve tecrube aktarabilirler mi?
mesela 1.82 lik bir arkadas, er-5 uzerinde buyuk kaldigini, ama kullanirken rahatsiz olmadigini, ancak ebat buyudukce (surucu) ruzgarin etkilemesinin artacagini soyledi,
kendisi 90-100km yi gecince gercekten hissedilir derecede ruzgar yedigini, daha yuksek hizlarda rahatsiz ettigini soyledi.
sizden de fikir ve tecrube alabilirsem mutu olurum.
Saygilarimla.
SAYGIN