[MT] Muğla ilk buluşma ve resimler

Sevgili bbrr,inan o güler yüzünü özlemişiz..:rendeer: fotolardan hasret giderdik.güzel bir toplanma olmuş.tereyağlı köy yumurtası güzel görünüyor afiyet olsun..arkadaşlarada buralardan selamlarımızı gönderiyoruz.en yakın zamanda görüşmek dileğiyle..

vay vay vay....,
afiyetler olsun yakışır sizlere, adınıza sevindim, eküriyi topla gelin arkadaşlarla tanışalım, yüreğinize ve motorlarınıza sağlık, hepinize sevgi ve saygılar.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
barış usta şahinbirici buluşmanız kahvaltı ve günlük geziniz muhteşem olmuş tebrikler.:cat:

ümmet abi teşekkürler dilersen birde yeni resimlere bak:queen: güzel yorumlarını bekliyoruz

Süperb! abi o göcekin önünde poz veren biyikli amcaya selamimi ilet, yakininda olsam benimle tura cikmasina zorlardim onu ! :)

Öncelikle hepinize mrb aranıza yeni katıldım :D . Yanlış anlamayında bu mt sanki biraz yaşlı adamların kullanacağı tipten :D bana öyle geliyor ama gençlere ise enduro yada klasik iyi gidiyo gibi geliyor bu benim düşüncem :D

Motosikleti
Hornet
herkese Selamlar..
Arkadaşlar ismim Emrah..
BBR(Barış) abi belki beni tanır İstanbulda oturuyordum..Msnden airbrush hakkında falan bilgi almıştım.
Neyse Aydın/Didim'e taşındım Burda çok motosiklet olduğu halde mt'de bi kişi hariç kimseyi göremediğimden ve Muğlada yakın olduğundan aranıza benide alırmısınız:queen:
Geziler,buluşmalar vs vs katılmak isterim.
Saygılar.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar