Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili bbrr,inan o güler yüzünü özlemişiz..:rendeer: fotolardan hasret giderdik.güzel bir toplanma olmuş.tereyağlı köy yumurtası güzel görünüyor afiyet olsun..arkadaşlarada buralardan selamlarımızı gönderiyoruz.en yakın zamanda görüşmek dileğiyle..
vay vay vay....,
afiyetler olsun yakışır sizlere, adınıza sevindim, eküriyi topla gelin arkadaşlarla tanışalım, yüreğinize ve motorlarınıza sağlık, hepinize sevgi ve saygılar.
Öncelikle hepinize mrb aranıza yeni katıldım . Yanlış anlamayında bu mt sanki biraz yaşlı adamların kullanacağı tipten bana öyle geliyor ama gençlere ise enduro yada klasik iyi gidiyo gibi geliyor bu benim düşüncem
herkese Selamlar..
Arkadaşlar ismim Emrah..
BBR(Barış) abi belki beni tanır İstanbulda oturuyordum..Msnden airbrush hakkında falan bilgi almıştım.
Neyse Aydın/Didim'e taşındım Burda çok motosiklet olduğu halde mt'de bi kişi hariç kimseyi göremediğimden ve Muğlada yakın olduğundan aranıza benide alırmısınız:queen:
Geziler,buluşmalar vs vs katılmak isterim.
Saygılar.:rendeer: