çocuklarla geçen güzel bir günü sabırsızlıkla bekliyorum
Son düzenleme:
Arkadaşlar bu havuz sistemini ve eşyaların nasıl tedarik edileceği konusunu detaylandırırsanız sevinirim.Çocuklarımıza aldığımız eşyaların aynı kalitede olması önemli bence hepimiz ayrı tellerden çalmayalım isterseniz.Mutlaka bu konuyuda düşünmüşsünüzdür...![]()
Mecit konuyu takip ediyorum sizin görüşleriniz ve önerileriniz doğrultusunda hareket edeceğim...saygılar sevgiler..
Lodos bu konuda kimsenin duyarsız olacağını düşünemiyorum bileBen teşekkür ederim .Ben bu gün İstanbula yola çıkıyorum malzemeleri ordan tedarik ederim diye düşünüyorum.İhtiyaçlar doğrultusunda belirtilen malzemelerden alacam fazla mal göz çıkarmaz nede olsa
Herhangi bir sağlık sıhhat problemi olmazsa etkinliğe katılmak istiyorum dolayısıyla kendim getirebilirim.Hafta arasıda zaten birebir telefonda görüşürüz. Sağlıcakla kalın...
Selam arkadaşlar,
Konudan haberdar olmamı sağlayan sevgili rots'a teşekkür ederim. Ben de arkadaşlarımı haberdar ediyorum hemen, umarım katkıda bulunabilirim![]()
Ben Balikesir Regal Raptorcu Nezaman Nerde Saat Kaçta Ailece Aktiviteler Varmi Saygilarimla 0535 9612868