[MT Manisa] 2007 İlk toplantısı

yüreğiniz kadar, sıcak bir ortamda bizleri ağırladığınız için
gönlünüzü ve sevginizi sunduğunuz için
sizlere sonsuz teşekkürler, tekrar görüşmeküzere.
sağlıcakla kalın,

:rendeer:

Tebrikler

Değerli Manisalı dostlar,

Geçmiş de olsa, Organizasyonunu yaptığınız ilk MT Manisa toplantınızı içten kutlar ve her daim olmasını temenni ederiz.
Eşim ve ben toplantınızın fotoğraflarını gördük, Gerçekten orada olamadığımız için üzüldük:pale: inşaallah bir dahaki sefere nasip olur.
Güzel İzmir'imizi, Güzel Manisa'da temsil eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.Bravo herkese

Sevgili belifless.
Senide bu toplantının gerçekleşmesinde gösterdiğin gayretten dolayı tebrik ederiz.:cat:

Selamlar,
Özer

yüreğiniz kadar, sıcak bir ortamda bizleri ağırladığınız için
gönlünüzü ve sevginizi sunduğunuz için
sizlere sonsuz teşekkürler, tekrar görüşmeküzere.
sağlıcakla kalın,

ne demek murat abi biz teşekkür ederiz buralara kadar geldiğiniz için

Değerli Manisalı dostlar,

Geçmiş de olsa, Organizasyonunu yaptığınız ilk MT Manisa toplantınızı içten kutlar ve her daim olmasını temenni ederiz.
Eşim ve ben toplantınızın fotoğraflarını gördük, Gerçekten orada olamadığımız için üzüldük:pale: inşaallah bir dahaki sefere nasip olur.
Güzel İzmir'imizi, Güzel Manisa'da temsil eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.Bravo herkese

Sevgili belifless.
Senide bu toplantının gerçekleşmesinde gösterdiğin gayretten dolayı tebrik ederiz.:cat:

Selamlar,
Özer

bir dahaki toplantımızda seni ve eşini görmekten mutluluk duyarız

gayret konusunda mecitle lodosun hakkını yememek lazım
süprizler falan hep onların başının altından çıktı nede olsa :)

MANİSA MT nin sıcakkanlı,güleryüzlü dostlarımız,Motorcu ruhuna,kardeşlik,dostluk felsefesine muhteşem bir örnek olan ilk toplantınızda aranızda olmaktan büyük keyif aldım.:rendeer:
Bizleri evimizdeymiş gibi ağırladınız ve çok mahçup ettiniz..ne diyeyim GÖNÜLLERİNİZE sağlık..:rendeer: Toplantı organizasyonunda emekleri geçen özellikle Özlem,Mecit,Lodos ve kıymetli eşi Kıymet'e,İskender ve güleryüzlü eşine,linkinkparka ve hoş sohbetlerinde diğer Manisa MTli arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler..::tutkuy::

bişi diil akrep ablaa görevimizzz :cherry: ben daha yeniiymm aranızdaa

daha çokk toplanırızz hepinizle tanışmak isterımm ...bi bakmışınızz izmire de

gelırım belli olmazz :D

kalın sağlıcaklaaa allaha emanet olunn pai pai :D

linkinpark ehliyet sınavı nasıldı sen onu söyle

geçemediysen kaldıysan ayıp:cherry:

:queen: :queen: geçemedi isen linkin gözüme gözükme ::koop:: ::sos:: ::repci:: ::stretche

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar