walla kardeşim birer bardak az içeriz artık çayı:queen: herkez elini atacak cebinesonuçta manisa grubunun ilk toplantısı bu ayrıcalığı olsun :cherry:
vay vay vay vayyyyyyyyyyyyyyy,,,
oturduğum sandalyeden kalkmak nasip olmasın,,bu duyuruyu okuyunca tüylerim diken diken oldu.bu nasıl bir mutluluktur yaaa.Nasıl güzel bir duygu anlatamam....ya arkadaşlar 1 haftalık bir şehir dışı tatiline gittim,,bu arada sizler ne adımlar atmışsınız yaa...NE muhteşem bir organizasyon bu yaa...bunu düşünen ve hayata geçiren tüm dostlarıma sonsuz teşekkürler....
MUHTEŞEMSİNİZ YAAAA..
YANLIZ KAFAMA BİRŞEY TAKILDI..BULUŞMA YERİNİ AYNI_ALİ DİYE KARALAŞTIRMIŞSINIZ..çok güzel bir yer orası ama fiyat olarak bizi üzmesin arkadaşlar...ufak çay 1.25,,mesir çayı 2 lira))
genede ok mi???
Hayırlı uğurlu olsun. Aslında gelmek güzel olurdu, hem yol yapardım ama gece yolculuğunu ne arabada ne de motosiklette seviyorum.![]()
Valla tebrikler arkadaşlar, İyi bir girişim hepimiz için. İnanın gelmeyi çok istiyorum. İşlerimi ona göre ayalamaya çalışıcam.
Bakalım nasılmış bu ayn-ı ali......
linkinpark,,mesir çayı sana feda olsun,,bi demlik başından aşağı dökleyim istiyosan :queen: :queen:
hehehe dök abi :queen: :queen: sennet kıymetlimi üstümdekıler
allah nasip ederse 2. kezz toplantıyaa gelıyorum
cok sevinçliyim
sınavdan sonra baya gzl gelıcek bana![]()
![]()