Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm Manisalı arkadaşlara teşekkürler, süper bi geceydi. Mesir Çayı, Muhteşem zeytin yağı ikramı ve bizim dönüşteki sucuk ekmek molamız harikaydı. Daha sıcak bi havada daha başka etkinliklerde görüşmek üzere....
bendeki fotolar maalesef bu kadarale:
makinenin şarjı bitti fazla foto çekemedimr:
ama tahminim 35 kişi falandık ayn ali ye sığmadık
izmirli dostlarımız bizi yalnız bırakmadı hepsine sonsuz teşekkürler, tekerlerine sağlık:rendeer:
arkadaşlar keyifli bir geceydi nicelerine inşallah. mesir (sultan) çayı, mekan süperdi. Serkan o zeytinyağının tadı hala damağımda. bir ara baktım bir tek ben yemeğe devam ediyormuşum. Ellerinize sağlık herşey çok güzeldi. Sayımız fazla olduğu için herkesle yeterince sohbet edemedik fakat anlaşılan daha çok gidip geleceğiz biz bu manisaya. Elimdeki fotoğrafları siteye koydum. Adresi
cok iyi ve keyifli bir gece gecirdik bizim yanımızda bulunan tum abilerime ,ablalarıma ve arkadaslara tesekkur ediyorum.. bir an evvel ayaklanıp ve sizinlerle beraber daha cok vakit gecmeyi umit ediyorum.. sevgilerimle :rendeer: