mail gurubu kuralım alper ya.nasıl yapıcazaidikurt' Alıntı:beyler listeye eklenmek istiyenler bana
[email protected] mail atmalarını rica ederim.Gereken bilgiler
Ad Soyad Bulunduğun İl ilçe Semt Ev tel Cep tel İş Tel plaka doğum tarihi email adresi bunlar yeterlidir.
Aramıza hoşgeldiniz
aidikurt' Alıntı:baba sapanca gezısı harıkaydı gelmeyenler kafasınır:
zaten hep beraberiz kardeşim.hyosung aldıgında takılmazsın bizle artık.bu arad siteyede ilan ver.link falan da at.ceko35' Alıntı:gezi guzeldi gercekten.. ama sarsıntıdan malum bolgelerimi hissetmiyorum, ayrıca iyiki takla atan jep aramıza dalmadı yoksa şu anda SL grubu Allah korusun hepimiz meftaydık...
uzun yol yaptık, gezdik, eglendik, yandıkve guzel bi pazar gunu gecirmiş olduk... saol locco hep birlikteydik senle
haa arkadaslar unutmadan bu hafta motorumu satıyorum.. detaylar sahibinden.com da... keyifli surusler herkese.
benim gibi.cmtsi çalışan köleleride hesaba katark akşam saat 20.00 diorum ben olmazsa sonradan katılırım o ayrıobkavi' Alıntı:arkadaşlar cumartesi günü attraksiyon yapalım dediniz hadi bekliyoruz, ne yapıyoruz nereye gidiyoruz, benim fikrim akşam saat 16:00 dan sonra falan tophane yapalım hem gürültü yok hem rahat hemde motorcular hep oraya takılır
ceko35' Alıntı:gezi guzeldi gercekten.. ama sarsıntıdan malum bolgelerimi hissetmiyorum, ayrıca iyiki takla atan jep aramıza dalmadı yoksa şu anda SL grubu Allah korusun hepimiz meftaydık...
uzun yol yaptık, gezdik, eglendik, yandıkve guzel bi pazar gunu gecirmiş olduk... saol locco hep birlikteydik senle
haa arkadaslar unutmadan bu hafta motorumu satıyorum.. detaylar sahibinden.com da... keyifli surusler herkese.