Parasına göre iyi kask, şu ses alıyor muhabbeti baydı artık. Her kask ses alır, sessiz kask diye bir şey yok. Cabrio arabadan sessiz olmasını bekleyebilir misin? Kaskın da altı açık, ses alır tabi hemen hepsi benzer miktarda ses alır. Kulaklık kullanın... Güvenlik testleri yeterli, kabuk eve, bana da biraz büyük geliyor özellikle Blade serisi fakat ne kadar fark olabilir ki... Bu da ses meselesi gibi. Birçok kasktan hafiftir, yenilenmiş serilerde bazı sorunları gidermişler.
Vizör gayet yalıtımlı, çift contalı güzel kapanıyor sorun yaşamazsın, yeterince ergonomik herhangi bir problem görmedim bu konuda... Yukarıdaki arkadaşın ergonomi anlayışı farklı sanırım. Revenge serisinin kabuğu biraz daha dar karşıdan bakınca, benim kafama olmuyor elmacık ve üst kafa tası kemiklerim belirgin oralardan basıyor. Artçı kaskım - eski kaskım - Revenge, şu an Blade kullanıyorum bunun kabuğu daha yuvarlak kafama tam oturuyor. Renkleri, şekli şemali güzel.. Yetiyor bana. Aerodinami on numara diyemem, grenajlı motosiklette canım arkasına kapandığın sürece pek sorun olmayacaktır zaten. Ancak 200 ve üzeri hızlarda motosiklet grenajlı dahi olsa uzun süreli sürüşlerde daha aerodinamik bir kask arayabilirsin, daha düşük süratlerde aerodinamisi yeterli. Havalandırma yeterli, buğu sorunu yaşamıyorum. Standart çene altı perdesi var, çoğu kaskta yok bu böcek giriyor oralardan, yedek parça olarak satıp ayrıca kitliyorlar. Çok incelemesi oldu bu kaskın, F/P ürünüdür fazla ayrıntıya girmediğin sürece yeterli.