[MT-İzmir] Urla/Gülbahçe Bahar Kampi

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Güzel bir etkinlik olacağa benziyor iyi eğlenceler İzmir MT

Net bir cevap olarak biz geliyoruz abi:) Bu arada biz derken bir kişi daha olacak artçı olarak bende...Yalnız kask sorunumuz var bir adet kask bulmam lazım...
Yani forrap + 1 :)

Görüşmek üzere...

Tuncer erkek adamın artçı kaskı olmaz mı yaa :bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gezin bakalım izmirin tadını doya doya çıkarın.oraları özlemiyor değilim.

Moderatör (forrap)
Erhan ben yalnız gezerim::gleam:: Eski yalnız gezenlerden bir ben bir de redkit kaldık zaten:)

arkadaşlar

hareket saatimiz değişmiştir saat 13:00 da bostanlıdan feribota biniyoruz. isteyen arkadaşlar feribota isteyen arkadaşlar üçkuyular feribot iskelesine gelsin.

duyrulur :)

Moderatör (forrap)
Özür diliyorum...
Birlikte geleceğim arkadaşımın işi çıkmasından kaynaklı gelemiyorum.Gece yola çıkacağım için,motorumdaki sorun ve muayenenin geçmesini de dahil edersek bir dizi soruna rağmen yola tek başıma çıkmak çok riskli olur.Tekrar tekrar özür diliyorum bu gelişme karşısında,eğer kamp alanına sayı verildiyse ve yer ayırtıldıysa parasını ödemeye hazırım.
Size iyi eğlenceler...

ben ve artçım geliyoruz otobüs,dolmuş ne bulursak ...valla mobylette bile olsa iyi olurdu artık motor almak farz oldu bana nasıl gecer böyle motorsuz

Son düzenleme:
arkadaşlarımın yanıma habersiz gelmesi pazarda ailemin gelmesi sebebiyle aranızda olamadım,:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fotoğrafları bekliyoruz. :) .............

OHHHH valla bende gelmis kadar oldum bi dublede benim icin icseydin Kuvva abiiiiiiiiiiii herzmanki gibi cool herzamanki gibi tıraslı :)

cok güzel bir gezi oldu keşke artçım gitmek için acele etmeseydi sucuk partsini kaçırmışım, motorsuzda olmuyor ya

Murat abi cuma gunu keeway super shadow alan bir arkadasın tanıdıgı varmıs motoru test etmeye gideceğim :cat:

böcekler ve bir kac kucuk aksilik dısında her sey cok cok guzeldi... tekrar gidelimmm....

Canım arkadaşlarım,İzmirimin bu harika güneşli bir haftasonunu sizlerle beraber,eşi görülmemiş doğa güzellikleri içerisinde geçirmek çok güzeldi..Katılan arkadaşlarıma teşekkür ederim..Cumartesi akşamüzeri büyük fedakarlıklarla dolmuşla da olsa gelip bizleri yalnız bırakmayan Özgür ve şarkılarıyla bizi mest eden Gürkay'a ayrıca teşekkür..:rendeer:
Gecenin 1.30 unda motorlarına atlayıp yanımıza gelen Emrah ve Fevzi kardeşlerimede çok teşekkürler..sabahın ilk saatlerinde darbuka ve davul sololarıyla bizi çılgına çevirselerde onlarsız Gülbahçenin tadı çıkmıyor doğrusu..
Pazar günü Balıklıova gezimizde harikaydı..hava misss gibi,doğa ayrı bir güzel kokuyor deniziyle,balığıyla..teşekkürler..Bir daha ki sefer denize girmek için sözleşip ayrıdık Gülbahçeden....
Ellerine sağlık,yüreğine sağlık Muzo..teşekkürler Selo...

arkadaşlar geziniz çok güzel olmş keşke bende gelebilseydimm. inşallah bi dahakinde sizlerle beraber olurum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar