MT İZMİR TAYFASI 21/01/06 Saat 19:00da Göztepe Mymoon Da Toplaniyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BEN TAKİP ESNASINDA GÖRDÜM YÜREĞİ kaldıran baksın ::evil::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lem bunda anlamıyacak bişi yok şaşkın şaşkın bakmayın link karışmış oluyo bu ara nette problem var :)

madem isteminiz dışında oldu gitmeseydiniz kimse sizi silah zoruyla götürmedi oraya

aslında söylemek isdediğim o kadar çok şey varki,ama bu site bu forum bu tartışmalara alet edilmemeli diye düşünüyorum.:pr: hepiniz arkadaşımsınız,umarım herşey düzelir:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Size de :king:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

Sevgili İzmir Gezginleri,
Toplantını topiğini açan Bedri arkadaşımızın açık daveti ve İzmirde yaşanan bu bölünme hareketini. Yolları bir ayrıma gelmiş arkadaşların yolları ayrılsa dahi kalplerinin bir atacağı düşüncesi ile birçok arkadaş toplantıya katıldı. Kırgınlıkların tamamı değilsede çoğunun giderilmeye çalışıldığını Allah biliyor herkes gördü. Eğer tekrar açık bir toplantı yapılırsa kalbimin bir attığı arkadaşlarımı görmek için tekrar gelirim. Umarım tezgahtar olduğumu ve beni orada görmek istemiyen arkadaşım karşıma çıkıp bunu yüzüme söyler.
İstisnasız herkese sevgi ve saygılar...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
karakız ve derin sizlerede :king:

bu konu hakkında konuşmuyacağım.ama insanlar bilmediği bir şey hakkında nasıl yorum yapar anlamış değilim.bu konunun uzamaması için modum un kilitlemesini istiyorum.

başlıkta gereksiz tartışmaya giren ve forum da açılan bu başlığın amacının dışına çıkan kişilerin mesajı silinecektir başlık kilitlenmeyecek konu toplantı ile alakalı yorumlar doğrultusunda aktiftir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Vay be taraf olan kişi tarafsız gibi davranıp moderatörlüğünü kullanıyor ve sadece benim mesajımı siliyor. Devam edin bence de iyi oluyor bu birçok açıdan ...

Ayrıca toplantıda topiklere hiçbir sürtüşmeyi taşımayacağımızı konuşmamıza rağmen yine sataşanlar kimler belli..

Son düzenleme:
diğer mesajları da okudum one_way gereken neyse o yapılır hala tavrını sürdürüyosun arkadaşım birlikte olmak istemediğin aynı karelerde olmak istemediğin insanlarla forum ortamında çatışmandan niyetin açık ve net belli oluyor zaten madem bu insanlarla olmak istemiyosun forumun içinde neden yazışıp sataşıyosun taraflı bir hareket yok forumda yüzlerce konu var ..... bu forumda yada başka forumda insanların münakaşa etmesine müsade yoktur daha evelde yüz yüze konuşulduğunda gerekeni söyledim..... herşey açık ve net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar