MT İZMİR TAYFASI 21/01/06 Saat 19:00da Göztepe Mymoon Da Toplaniyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
motosiklet türkiyenin izmir üyeleri,sevgili arkadaşlarım...
biz ve bizim gibi siteye yeni katılmış üyeler aranızdaki şahsi anlaşmazlıklarınızdan çok fazla üzüldük.ne yapacağımızı şne düşüneceğimizi bilemez durumlara kadar geldik.(oysa aralarınızın düzelmesi için çok çaba harcadık...ama olmadı...demekki arada saygı bitince herşeyde bitiyormuş...)ne diyelim herkes düşüncelleri ve hislerinde özgürdür.saygı duyarım..
Hepinizi çok seviyorum ve iki ayrı grubada dahil değilim özellikle belirtmek isterim.Ben MOTOSİKLET TÜRKİYE nin izmirden kayıtlı üyesiyim.keyifli toplantı ve gezilerde görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili aakreeep çok güzel yazmışsın bizimde anlatmak istediğimiz bu kimse bir toplantıya geldi diye taraf olduğu düşünülmesin herkes istediği gibi gelsin gezsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar haketen artık bırakın bu tür konuşmaları.Birlik beraberlik adına çabanızı takdir etmemek mümkün değil ama grubun ilkm kurulduğu günlerden beri birçok şey yaşayan kişilerin bazı şeyleri farkedebilmesi, yorum yapabilmesi, kendi seçimlerini yapabilmesi gayet doğal birşey. Gezi ve toplantı tarzlarından, gittiğimiz yerlerden, organizasyonlardan memnun değilsek sırf kalabalık olalım diye mutsuz olduğumuz bir ortamda devam etmenin bir ısrarı olmamalı. Şuanki kurulan birlikteliğimiz gerçekten çok tatminkar, bu yolda devam edeceğimiz ise şüphesiz

arkadaşlar bu akşamki benim düzenlediğim toplantıya gelmeyenler falakaya yatırılacaktır:cherry: :rendeer: ayda alemde bir toplantı yapalım eğlenelim diyoruz onuda gruplaşmaya bağlayarak gelmiyorsunuz biz sadece ve sadece eğlenmeye ve hoş sohbet etmeye gidiyoruz ben kim topic açarsa açsın giderim gücenmem çünkü ben motoru ve motorcuyu severim:cherry: :rendeer: hadi herkes i bu akşam bekliyorum onur sen de dün akşam toplantıdaydın olayı aydınlattığımızı sanıyorum ve senide bekliyorum:rendeer:

sevgili bedri,uyumlu tavırların,samimiyetin ve dürüstlüğün taktire şayan.tabiki bu akşam geleceğiz...dediğim gibi bizler yeni üyeyiz ve eski üyelerin özel birtakım sürtüşmeleri bizi ilgilendirmez.biz asla bir taraf olmayı düşünmüyoruz.herkesi seviyoruz ve herkeslede görüşebiliriz bunu kimse engelleyemez...sevgiyle kal..

evet güldemet abla bizler hiç bir taraf tutmuyoruz biz motorcuyuz motoru sevenlerle bir olmak için varız

ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cherry: :rendeer:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu mekanı merak eder oldum, bedricim senin anlattığın gibiyse çok iyi biryer olmalı hadi bakalım :) klasik yerlerden bıktık, değişik yerlerde toplanalım bundan sonrakilerde de..

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum beni kırmayıp bu düzenlemiş olduğum toplantıya geldiğiniz için ve bizi artık göztepe de tanıyor:cherry: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet gördüğüm en ilginç toplantı tolculuğuydu :) C.tesi akşamı göztepe caddesindeki kalabalığın içinden toplu geçişimiz görülmeye değerdi. Bir de yüksek bir kaldırım atlamak zorunda kalışımız :) Kalabalık bir toplantı oldu. Gelen herkesin motoruna sağlık :)

evet bende güzel ve faydalı bir toplantı olduğu kanatindeyim teşekkürler katılan herkeze
:wiinkk:

arkadaşlar o akşam resim çeken kardeşlerim şu fotoları artık gönderelim:cherry:

yönetim uyuma .......... :p

bende gezginde yayınlanmış resimleri var isterseniz basayım
:cat:

nası yaniii :silent:

motosiklet.net te başlık açıp bu site üyeleriyle toplantı yapıp yeri geldiğinde ortalığı yıkıp resimleri başka siteyemi basıyolar :cherry:

:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar