TenTen35' Alıntı:
gezgin veya tayfa her neyse. Buna bir isim bulmak gerekiyorsa buluruz. Benim tek isteğim sizler gibi güzel dostlarla motosiklet kullanmak. Sizlerle olmaktan da çok mutluyum.
:cat:
karakiz' Alıntı:
noluyo ya kim kim kimi istemio ben hiç bişey anlamıorum lütfen ortamı germeyin kimse kimseyi istemio diil bu herkesin kendi tercihidir herkes istediği yere gider tayfa yada gezgn die ayırmak bence yanlı çünkü biz bi grubuz bölünmeyiz.
:cat:
Küçük olanlar bilmez. Eskiden 1980 öncesinde üniversitede okuyan öğrencilere sorarlarmış; "Sağcı mısın solcu musun?" çıkan sonuca göre tepki verirlermiş. Aradan bu kadar zaman geçti, artık hangi motorsiklet grubundasınız şekline dönmüş. (Neyse bu da bir şey, hiç olmazsa sosyo-ekonomik seviye yükselmiş.

) İnşallah bu iki grubun yöneticileri benim gibi tarafsız kalmak isteyen kişilere tarafsız davranır. Benim tek amacım konuşup anlaşabildiğim arkadaşlarla toplu halde km yapmak. Belki bu hafta öbür gruba takılırım, belki öbür hafta da diğer grup ile gezerim. Sonuçta motosiklet olayı bir keyiftir. Zorunluluklar olursa işin tadı kaçar. Siyasi misyonu olan kişiler bir araya gelip de bir dernekte toplanırlarsa anlarım. Ancak bizim misyonumuz var mı ve bu kadar kadar kırıcı olmak zorunda mıyız?
Galiba biraz Ruanda gibi olduk. Orada da dış güçler (bizde isteyerek olmadı ama kimse geri çekilmediği için olay giderek büyüyor) yıllardır halkı kardeş olan bu ülkeyi bölmek isterlermiş ancak başaramamışlar. Nasıl ayırsak diye düşünürlerken en sonunda akıllarına
Tutsi ve
Hutsi diye ayırmak gelmiş. Hangisi hangisi bilmiyorum ama
tarımla uğraşanları ile
esnafı birbirlerine düşürmüşler ve sonuçta belki de dünyanın en saçma ve en kanlı soykırımı ortaya çıkmış.
Bölünmek zorunda mıyız? Ayrı gruplar kurulsa bile birbirlerine düşman olmak zorundalar mı? Tarafsız olanlara yaşam hakkı var mı? (Tarafsızların da mecburen 3. ayrı bir grup kurmasını ya da gizli gizli 2 grubun üyeleriyle buluştuğunu düşünmek istemiyorum. :cyclopsan