[MT İzmir] 'Tarih 31 Temmuz Herkesi Çimlere Bekliyoruz' Buluşması

karmaçomaya sormak lazım getiri belki :p

nasıl bakacan , söküp tipinemi bakacan akşam akşam :silent:
3 yılda ne kadar aşınır diye merak ediyosan kavrayışını kıyaslayıp az biraz yorum yapabilirsin belki ama, bu şekilde milletin şanzumanıda ayırmamış olursun :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 AM ----------

for yor protekşın gibi bişi işte :p:queen:

mekanik aksama bakmıyacagım abi kavrayış ile tepkisine bakıcam merak etme :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:23 PM ----------

yaşıyoz abi sadece motorumuz yok bide gurbetteyiz artık :(
ya bornovadan giden birisi varsa beni de alsa ya kaskım ve montum odamda öylece bana bakıyor kaç zamandır kullanmadım :salut::salut::salut:

Dostum ben bornovadan gidecegim dilersen seni alabilirim. . .

pmden ulaşabilrsin bilgilerime :cat:

söyle bi alsancak yapayim diordum... allahtan dostlarimin bulusmasida bu mevkidee..

esimle beraber dostlarima ziyarete gelecegim.. slmlar.. :wiinkk:

Bu hafta Alsancak ta,Alsancak iskelesi karşısındaki çimlerde oturalım,muhabbet edelim,güneşin batışını seyredelim dedik..
Müsait olanlarla gelmek isteyenlerle bu Cuma Kordon da görüşmek üzere..:wiinkk:

Saat: 19:30 ve sonrası..
Yer : Üstte yazıyor ya..

459077048_fcdbf0db28.jpg

VAY BEE askerliğimin büyük kısmını alsancak iskelesinin karşısında nöbet tutarak geçirmiştim iskelede değişmiş.. 96 senesiydi. içim burkuldu yaşlanmışım epey:salut:

birliğimde alsancak askeri inzibat karakoluydu..

evet güzel bir akşam oldu gelenlerin tekerine sağlık :rendeer:erken kaçmak zorunda kaldım bazı nedenlerden dolayı umarım ayıp olmamıştır .

valla nerdeyse tüm dostları görmüş olduk, verimli bir toplantı oldu :p

evet güzel bir akşam oldu gelenlerin tekerine sağlık :rendeer:erken kaçmak zorunda kaldım bazı nedenlerden dolayı umarım ayıp olmamıştır .

ayıp olmak ne demek yaaa
öyle bir şey yok bizim aramızda...
toplantıda 5 dakika olsa da görünürüz 5saatte takılırız o bizim toplantımız kiiiiimsecikler birşey diyemez :queen:

Güzel bir toplantı oldu uzun süredir göremedigimiz dostlarımızla hasret giderdik :)
gelenlerin tekerine saglık :wiinkk:

Moderatör (forrap)
Güzel bir akşamdı,gelen herkese teşekkürler :cat:
Fotoğraf olayına yakında ben profesyonel bir şekilde el atıcam :)Olmuyor böyle..

valla nerdeyse tüm dostları görmüş olduk, verimli bir toplantı oldu :p

Ben açtım :p Verimli olacak tabi :p

kurabiye ve çiğdem için teşekkür ederim ... yeni yüzler yeni simalar ile tanıştık bir dahakine ya nasip diyorum görüşmek üzere :rendeer:

:cherry:
kaç zamandır ilk defa girebildim sayfaya ve bayaa bi çetrefilli geçmiş yaa....valla ben didime gidicem perşembe akşam motorun bazı işlemleri var cuma hlledip orda kalıcam hafta sonu...size ii eglenceler...

:cherry: gel gel

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 PM ----------

Güzel toplantıydı ancak Foto olmaması kötü oldu :p
size bir fotoğrafçı lazım..
bir sonraki toplantınıza bende geleyim fotograf makinemle. gerçi özellikleri düşük bir makine ama hiç yoktan iyidir..
iyi hafta sonları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar