alın çocugu yazık ya aykut kardesım senı seçtım alıver cocugu![]()
63 ve 168 eşliğinde geleceğim
alın çocugu yazık ya aykut kardesım senı seçtım alıver cocugu![]()
karmaçomaya sormak lazım getiri belki
nasıl bakacan , söküp tipinemi bakacan akşam akşam :silent:
3 yılda ne kadar aşınır diye merak ediyosan kavrayışını kıyaslayıp az biraz yorum yapabilirsin belki ama, bu şekilde milletin şanzumanıda ayırmamış olursun :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 AM ----------
for yor protekşın gibi bişi işte:queen:
yaşıyoz abi sadece motorumuz yok bide gurbetteyiz artık![]()
ya bornovadan giden birisi varsa beni de alsa ya kaskım ve montum odamda öylece bana bakıyor kaç zamandır kullanmadım :salut::salut::salut:
Bu hafta Alsancak ta,Alsancak iskelesi karşısındaki çimlerde oturalım,muhabbet edelim,güneşin batışını seyredelim dedik..
Müsait olanlarla gelmek isteyenlerle bu Cuma Kordon da görüşmek üzere..:wiinkk:
Saat: 19:30 ve sonrası..
Yer : Üstte yazıyor ya..
![]()
evet güzel bir akşam oldu gelenlerin tekerine sağlık :rendeer:erken kaçmak zorunda kaldım bazı nedenlerden dolayı umarım ayıp olmamıştır .
ayıp olmak ne demek yaaa
öyle bir şey yok bizim aramızda...
toplantıda 5 dakika olsa da görünürüz 5saatte takılırız o bizim toplantımız kiiiiimsecikler birşey diyemez :queen:
valla nerdeyse tüm dostları görmüş olduk, verimli bir toplantı oldu![]()
valla nerdeyse tüm dostları görmüş olduk, verimli bir toplantı oldu![]()
Ben açtımVerimli olacak tabi
![]()
yaseminin penceresi gibiydi , ilkokul öğretmenim çıkıp gelse şaşırmayacaktım nerdeyse![]()
bende oradyım +1 tabikide.
oğuz abi gelmicen mi hayırlı toplaşmalar demişin gel artık özlettin kendini ya
kaç zamandır ilk defa girebildim sayfaya ve bayaa bi çetrefilli geçmiş yaa....valla ben didime gidicem perşembe akşam motorun bazı işlemleri var cuma hlledip orda kalıcam hafta sonu...size ii eglenceler...
size bir fotoğrafçı lazım..Güzel toplantıydı ancak Foto olmaması kötü oldu![]()