[MT İzmir] 'Tarih 31 Temmuz Herkesi Çimlere Bekliyoruz' Buluşması

karmaçomaya sormak lazım getiri belki :p

nasıl bakacan , söküp tipinemi bakacan akşam akşam :silent:
3 yılda ne kadar aşınır diye merak ediyosan kavrayışını kıyaslayıp az biraz yorum yapabilirsin belki ama, bu şekilde milletin şanzumanıda ayırmamış olursun :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 AM ----------

for yor protekşın gibi bişi işte :p:queen:

mekanik aksama bakmıyacagım abi kavrayış ile tepkisine bakıcam merak etme :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:23 PM ----------

yaşıyoz abi sadece motorumuz yok bide gurbetteyiz artık :(
ya bornovadan giden birisi varsa beni de alsa ya kaskım ve montum odamda öylece bana bakıyor kaç zamandır kullanmadım :salut::salut::salut:

Dostum ben bornovadan gidecegim dilersen seni alabilirim. . .

pmden ulaşabilrsin bilgilerime :cat:

söyle bi alsancak yapayim diordum... allahtan dostlarimin bulusmasida bu mevkidee..

esimle beraber dostlarima ziyarete gelecegim.. slmlar.. :wiinkk:

Bu hafta Alsancak ta,Alsancak iskelesi karşısındaki çimlerde oturalım,muhabbet edelim,güneşin batışını seyredelim dedik..
Müsait olanlarla gelmek isteyenlerle bu Cuma Kordon da görüşmek üzere..:wiinkk:

Saat: 19:30 ve sonrası..
Yer : Üstte yazıyor ya..

459077048_fcdbf0db28.jpg

VAY BEE askerliğimin büyük kısmını alsancak iskelesinin karşısında nöbet tutarak geçirmiştim iskelede değişmiş.. 96 senesiydi. içim burkuldu yaşlanmışım epey:salut:

birliğimde alsancak askeri inzibat karakoluydu..

evet güzel bir akşam oldu gelenlerin tekerine sağlık :rendeer:erken kaçmak zorunda kaldım bazı nedenlerden dolayı umarım ayıp olmamıştır .

valla nerdeyse tüm dostları görmüş olduk, verimli bir toplantı oldu :p

evet güzel bir akşam oldu gelenlerin tekerine sağlık :rendeer:erken kaçmak zorunda kaldım bazı nedenlerden dolayı umarım ayıp olmamıştır .

ayıp olmak ne demek yaaa
öyle bir şey yok bizim aramızda...
toplantıda 5 dakika olsa da görünürüz 5saatte takılırız o bizim toplantımız kiiiiimsecikler birşey diyemez :queen:

Güzel bir toplantı oldu uzun süredir göremedigimiz dostlarımızla hasret giderdik :)
gelenlerin tekerine saglık :wiinkk:

Moderatör (forrap)
Güzel bir akşamdı,gelen herkese teşekkürler :cat:
Fotoğraf olayına yakında ben profesyonel bir şekilde el atıcam :)Olmuyor böyle..

valla nerdeyse tüm dostları görmüş olduk, verimli bir toplantı oldu :p

Ben açtım :p Verimli olacak tabi :p

kurabiye ve çiğdem için teşekkür ederim ... yeni yüzler yeni simalar ile tanıştık bir dahakine ya nasip diyorum görüşmek üzere :rendeer:

:cherry:
kaç zamandır ilk defa girebildim sayfaya ve bayaa bi çetrefilli geçmiş yaa....valla ben didime gidicem perşembe akşam motorun bazı işlemleri var cuma hlledip orda kalıcam hafta sonu...size ii eglenceler...

:cherry: gel gel

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 PM ----------

Güzel toplantıydı ancak Foto olmaması kötü oldu :p
size bir fotoğrafçı lazım..
bir sonraki toplantınıza bende geleyim fotograf makinemle. gerçi özellikleri düşük bir makine ama hiç yoktan iyidir..
iyi hafta sonları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar