[MT İzmir] 'Tarih 31 Temmuz Herkesi Çimlere Bekliyoruz' Buluşması

Gükalp relax biraz kardeşim ortamı germeye gerek yok kötü birşey demedim....

bana bir kişi GÜkalp diyebilir o da Cesur abin :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 AM ----------

Motorla gelicek olursan olcan Manisa dan beraber devam edebiliriz :)
Bende pay çıkarayım bari Manisa ya,ne de olsa kardeşiz. İzmir - Manisa hapşırsan duyarız yani :mrgreen:

helal sana :cat:

Super Moderator
Maşşallahhhh
gündüz cevap yazmassız geceleri uyumazsın :)
kurt gibisin vallaaa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:08 AM ----------

toplantıya katılanların izmiri deyip tatlıya baglayalım :cat::wiinkk:

bekleriz havalanından da otogardan da motorlara gelecem dersen manisa kavşagından da karşılarız.saygılar :bounce:

En kısa zamanda havadan, karadan, denizden... Nereden gelirsem geleyim, ilk adımda görüşmek üzere...:cat:

yok be olcanım kıcık oldum yani geldi ..... varlığımız verlığındır kardeşim bekleriz özlemişiz seni :rendeer:

Asıl o özlemeyi bana sorun... Bu hafta imkansıza yakın ama, en kısa zamanda beraber var olmak dileğiyle...
Selamlar, sevgiler...

Motorla gelicek olursan olcan Manisa dan beraber devam edebiliriz :)
Bende pay çıkarayım bari Manisa ya,ne de olsa kardeşiz. İzmir - Manisa hapşırsan duyarız yani :mrgreen:

Teşekkür ederim, kara yoluyla geleceğim ilk fırsatta Manisa'dan beraber devam ederiz umarım...

Moderatör (forrap)
Olcan ım,bekliyoruz her zaman biliyorsun.Ne zaman müsait olursan..
İzmirim demende de bişey yok,istersen İzmir senin olsun,ben zaten yakında İstanbul la İzmir i değişicem seninle.Bi kaç katımız kadar kalabalık da olsanız,ufak tefek şeylerle uğraşan büyük insanlarınız yok.Huzursuzluktan mutluluk çıkaran garip bir manteliteniz yok,bu mantelitede olanları da hemen eleyebiliyorsunuz.
Toplantı için başlık açıyoruz,dönen muhabbetlere bak..Yazık.

şimdiden söyliyim çerezler benden ama kabuklulardan fıstıklarıda karmaçoma getirir herhalde :)güzel bir toplantı olacak .

kaç zamandır ilk defa girebildim sayfaya ve bayaa bi çetrefilli geçmiş yaa....valla ben didime gidicem perşembe akşam motorun bazı işlemleri var cuma hlledip orda kalıcam hafta sonu...size ii eglenceler...

vaaay yıldırım sen ugrarmıydın :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:47 AM ----------

KadZe cuma günü senni motorla benmkni bi test edelim :)

Test derken :mrgreen: O değil de senin ampulleri sökerim hoşuma giderse o ayrı :)

Olcan ım,bekliyoruz her zaman biliyorsun.Ne zaman müsait olursan..
İzmirim demende de bişey yok,istersen İzmir senin olsun,ben zaten yakında İstanbul la İzmir i değişicem seninle.Bi kaç katımız kadar kalabalık da olsanız,ufak tefek şeylerle uğraşan büyük insanlarınız yok.Huzursuzluktan mutluluk çıkaran garip bir manteliteniz yok,bu mantelitede olanları da hemen eleyebiliyorsunuz.
Toplantı için başlık açıyoruz,dönen muhabbetlere bak..Yazık.

+:cat:+:cat:+:cat:

gönlü MT den geçen herkes ile bir gün bir yerlerde karşılaşmak, toplantıya gelmek isteyen herkes ile de yarın çimlerde görüşmek dileği ile bu gün zemine baktım toplantıya müsait :)
yarın görüşürüz :rendeer:

şimdiden söyliyim çerezler benden ama kabuklulardan fıstıklarıda karmaçoma getirir herhalde :)güzel bir toplantı olacak .

karmaçomaya sormak lazım getiri belki :p

senni motor 2009 benmki 2006 debriyaj balatasına falan bakıcam :rendeer:

nasıl bakacan , söküp tipinemi bakacan akşam akşam :silent:
3 yılda ne kadar aşınır diye merak ediyosan kavrayışını kıyaslayıp az biraz yorum yapabilirsin belki ama, bu şekilde milletin şanzumanıda ayırmamış olursun :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 AM ----------

quality control passed
:queen::queen:

for yor protekşın gibi bişi işte :p:queen:

yaşıyoz abi sadece motorumuz yok bide gurbetteyiz artık :(
ya bornovadan giden birisi varsa beni de alsa ya kaskım ve montum odamda öylece bana bakıyor kaç zamandır kullanmadım :salut::salut::salut:

alın çocugu yazık ya aykut kardesım senı seçtım alıver cocugu:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar