[MT İzmir - MT Manisa] Pazar Sabahi Kahvalti Ya Davet

bence de yaa:farao: çok uzaktan geleceğim hem rakım yüksekliği hemde saatin çok erken olması hava şartlarını zorlayacak :pale: ben zaten geç gelebilirim bu durumda
sabahın erken soğuğunda bu kadar uzun yol yapmak zor :(

bence de yaa:farao: çok uzaktan geleceğim hem rakım yüksekliği hemde saatin çok erken olması hava şartlarını zorlayacak :pale: ben zaten geç gelebilirim bu durumda
sabahın erken soğuğunda bu kadar uzun yol yapmak zor :(

9-9:30 da anca kahvaltıya geçeriz.seni yine de zorlamak istemeyiz.dilersen haftaya ayvalık gezisine bekleriz.

Beşircim,afiyet şeker olsun..İçinize sinsin..:rendeer: Bizde gelmek isteriz tabi ,hepberaber şu muhteşem kahvaltı iyi olurdu..fakat kahvaltı saati düşündürdü beni..:) çok erken değilmidir ya bütün hafta erken kalkmaktan bi pazarı iple çekiyoruzz yane..:p Neyse belki bir sürpriz yapabiliriz..sevgi ve saygılar..:rendeer:

eeeeeee ablası dostun belası düşmandan çetin olur. hayat zaten kısa,erken kalkıp daha çok şey paylaşalım dedik.hadi hadi bekliyoruz sizi de.pastırmalı yumurtalarınız benden:queen: :rendeer:
irtibat için tel verirseniz iyi olur:cat:
birde hadi kahvaltıyı yaptık sonra tüm gün ne yapacağız yokmu başka program:queen: bi kahvaltı için 140 km de yol yapılmazki kardeşim :cherry:

programın ilerisi için söz veremem ama bir izmir turu atarız.ayrıca gelen arkadaşların hemen dağılacağını tahmin etmiyorum.zaten maksat birlikte yol yapmak

maksat yol yapmak :p
kahvaltıya yetişemesemde gelmeyi düşünüyorum
canım sıkılıp duruyo zaten :cherry:

telefonum var yukarda,telefonlaşalım.şimdiden hayırlı yolculuklar

kahvaltıya gelen tolga ,murat.hamit ve özellikle akhisardan gelerek bizleri sevindiren lodos serkan kardeşimize teşekkürler.çok keyifli ve dolu dolu bir kahvaltıydı.

Son düzenleme:
eee arkadaşlar herkes uyuya kaldı da kahvaltımı iptal oldu
yada yeni topic açıldıda ben mi bulamadım:mrgreen:
yaw nerde fotolarr

çokta keyifliydi
son anda yetiştim kahvaltıya
ancak benim için tekrar sofra kuruldu :p
çok güzel bir hava vardı,sabah acele ile çıktığımdan(foto mak yanıma almayı unutmuşum)bu yüzden maalesef foto çekemedik
ama bayaa bi gırgır oldu:mrgreen:

abi bence siz gitmediniz bişeyde yemediniz. hatta buluşmadınız sanal bi topic açtınız bizi kekliyorsunuz. nerde fotolar gözümle görmeden inanmam.:queen:

murat...:)
arızamısın olum sen:p
allahın soğuğunu kırasını yedim zaten sabah sabah :queen:
bide motordelileri geldi 30 motor en az ,kuzu çevirdiler(bizimkilere örnek olsun:p )
istersen onlara sor ,tanıdığın vardır onlardan :queen:

arızayım abi. sordum motordelisinden arkadaşlara kimse yoktu başka dediler. :p ama kuzu süpermiş. kandırıyosunuz abi yemezler yemezler. :queen: :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar