MT İzmir - MT Manisa Çeşme gezisi ve tekne turu 26/27 MAYIS !

haritatahminkucukgun3yd8.gif
haritatahminkucukgun4xh4.gif

Son durum böyle arkadaşlar dün yağmurlu bugün güneşli gösteriyor ben dedim güven olmaz diyee ama:) Tahmini sıcaklıklar 26-28 derece civarında...

Moderatör (forrap)
Gideriz rotsum:)Yetti gari:) İzmir'in havasına,kızlarına bide MT nin guruplarına güven olmaz diye değişecek yoksa o söz:) Yapalım artık şu işi.

sizi bilmem ama hava kötü olsa bile lodos ve racingiski çıkar gelir buraya. geçerken de kesin bana uğrarlar, kanıma girerler aynen gideriz çeşmeye.

Çeşme mi dedi biri???????
Hadi kalkın gidiyoruz arkadaşlar......

Çeşme mi dedi biri???????
Hadi kalkın gidiyoruz arkadaşlar......

paşa bu köydeki su çeşmesi değil ki kalkın gidelim demekle olmaz. bak gidelim deriz sonra yağmurdu çamurdu romatizmaydı krostu topuzdu anlamam bağlar seni de götürürüm:queen:

Bir atasözü vardı.
Kurt kocayınca çok topuzu olur'' muydu neydi?
Neyse hatırlamıyorum ama öyle bişeydi galiba.
Konu çeşme olunca yüzerek bile giderim ben. hatta istersen sana dönüşte yüzerek çöpşiş bile getiririm...
Anladın onu sen.:queen:

aha da buraya yazıyorum(bakın tam şuraya ::belge:: ) yağmur çamur serkan abimi iskender abimi kimse tutamaz.önlerine kattıklarınıda ta ÇEŞME'ye kadar sürürler :cherry:

Bir atasözü vardı.
Kurt kocayınca çok topuzu olur'' muydu neydi?
Neyse hatırlamıyorum ama öyle bişeydi galiba.
Konu çeşme olunca yüzerek bile giderim ben. hatta istersen sana dönüşte yüzerek çöpşiş bile getiririm...
Anladın onu sen.:queen:

anladım ben onu ama dikkat et çöp şişi yolda yemesin balıklar. senden korkulur paşam sen yüzerken bile sigara içersin bende çay. ne olacak bizim bu halimiz:queen::queen:
sevgi ve saygılarımla,

gürkay;683445' Alıntı:
aha da buraya yazıyorum(bakın tam şuraya ::belge:: ) yağmur çamur serkan abimi iskender abimi kimse tutamaz.önlerine kattıklarınıda ta ÇEŞME'ye kadar sürürler :cherry:

bilmez miyim kardeşim geçen hafta zor tuttuk valla ayaküstü migros çıkışı gidiyorduk çeşmeye

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Bende varım abi:)Kaçış yok kimseye...Olmadı ev ev dolaşır zorla götürürüz herkesi:p

Sevgili Gürkay,
Sen abileri bi geç daha buralarda amcalar,dedeler filan var hele bir dedemiz var ki Türkiye kazan o kepçe. Hızını alamadımı durmadan 2. tura başlıyor.:queen::queen::queen:
Sen hallettinmi işleri ?
Geliyorsun de mi?:cat:

Selamlar arkadaşlar;
Serkancım benide ekle listeye (huzureviMT) olarak:mrgreen:.Cumartesi günü 15,00 de
Akhisarda eski garajın önünde olucam( da eski garaj neresi birde onu bilsem).Cuma günü toplantınızada katılmak isterdim ama benim için yorucu olacak nasıl olsa diğer arkadaşlarla çeşmede tanışır kaynaşırız.Pansiyon işinde problem yoktur sanırım.Yine haberleşiriz.Selam ve sevgiler...

Sevgili Gürkay,
Sen abileri bi geç daha buralarda amcalar,dedeler filan var hele bir dedemiz var ki Türkiye kazan o kepçe. Hızını alamadımı durmadan 2. tura başlıyor.:queen::queen::queen:
Sen hallettinmi işleri ?
Geliyorsun de mi?:cat:

geliyorum MARKO abi allah işi karışmazsa yanınızdayım kendine iyi bak görüşürüz.

Selamlar arkadaşlar;
Serkancım benide ekle listeye (huzureviMT) olarak:mrgreen:.Cumartesi günü 15,00 de
Akhisarda eski garajın önünde olucam( da eski garaj neresi birde onu bilsem).Cuma günü toplantınızada katılmak isterdim ama benim için yorucu olacak nasıl olsa diğer arkadaşlarla çeşmede tanışır kaynaşırız.Pansiyon işinde problem yoktur sanırım.Yine haberleşiriz.Selam ve sevgiler...

TUNCAY abi nerelerdesin abi sen sesin soluğun çıkmıyo bırak bu dünya işlerini ne sen bitirebilirsin nede başkası özlettin kendini be abiiii.desene çeşme yandı:queen:biri bizi durdursun:p

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende geliyorum en sonunda bir geziye. Eklemeyi unutmayın aman haaa zar zor ayarlıyorum valla lodos mu gürkaymı yoksa mecit mi bilmem odanıza alırsınız yoksa :)

ARKADAŞLAR,,SON SAYIYI BUGÜN BBELİRLEYELİM,,YARIN ÇEŞMEYE BİLDİRMEM LAZIM..GENE YATAK VE TEKNEDEN YER AYIRTALIM...

Selamlar arkadaşlar;

abi atla gel sen cumadan gidelim toplantıya gece kalacak yer ayarlanır lafımı olur bi gecede bende kalırsın ...

Arkadaşlar bende geliyorum en sonunda bir geziye. Eklemeyi unutmayın aman haaa zar zor ayarlıyorum valla lodos mu gürkaymı yoksa mecit mi bilmem odanıza alırsınız yoksa :)

onur nerelerdesin sen hemen ekliyorum dostum coştu yine MANİSA-MT :cherry:

aaaaaaaaaaa,,müdür tuncay abi bende kalır yaaa,,,gelebilirse cumadan bende manisada kalır yaw...

ÖNEMLİ !!! Arkadaşlar herkes son durumunu bildirsin bu akşam

yarın yerleri ayırtacağız ,yoksa ilk sayfadaki listeye göre yerler rezerve edilecek...

ben fazla giremiyorum topige falan..
beni unutmayin ona gore xD Gerekirse liste'nin en basına yazın beni :cherry:
hem ben aksam'dan cikacam yola sizden ayri bi sekilde :(
ama problem dehil benim icin her yol paris :queen:

Durun durun bende geliyorum hanım la ikimiz acaba kabul edermisiniz.

Cumartesi gününden katılacağız. iki kişi yer varmı acaba varsa benide iliştirin lütfen.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar