Çeşme mi dedi biri???????
Hadi kalkın gidiyoruz arkadaşlar......
Bir atasözü vardı.
Kurt kocayınca çok topuzu olur'' muydu neydi?
Neyse hatırlamıyorum ama öyle bişeydi galiba.
Konu çeşme olunca yüzerek bile giderim ben. hatta istersen sana dönüşte yüzerek çöpşiş bile getiririm...
Anladın onu sen.:queen:
gürkay;683445' Alıntı:aha da buraya yazıyorum(bakın tam şuraya ::belge:: ) yağmur çamur serkan abimi iskender abimi kimse tutamaz.önlerine kattıklarınıda ta ÇEŞME'ye kadar sürürler :cherry:
aha da buraya yazıyorum(bakın tam şuraya ::belge:: ) yağmur çamur serkan abimi iskender abimi kimse tutamaz.önlerine kattıklarınıda ta ÇEŞME'ye kadar sürürler :cherry:
Sevgili Gürkay,
Sen abileri bi geç daha buralarda amcalar,dedeler filan var hele bir dedemiz var ki Türkiye kazan o kepçe. Hızını alamadımı durmadan 2. tura başlıyor.:queen::queen::queen:
Sen hallettinmi işleri ?
Geliyorsun de mi?:cat:
Selamlar arkadaşlar;
Serkancım benide ekle listeye (huzureviMT) olarak:mrgreen:.Cumartesi günü 15,00 de
Akhisarda eski garajın önünde olucam( da eski garaj neresi birde onu bilsem).Cuma günü toplantınızada katılmak isterdim ama benim için yorucu olacak nasıl olsa diğer arkadaşlarla çeşmede tanışır kaynaşırız.Pansiyon işinde problem yoktur sanırım.Yine haberleşiriz.Selam ve sevgiler...
Selamlar arkadaşlar;
Serkancım benide ekle listeye (huzureviMT) olarak:mrgreen:.Cumartesi günü 15,00 de
Akhisarda eski garajın önünde olucam( da eski garaj neresi birde onu bilsem).Cuma günü toplantınızada katılmak isterdim ama benim için yorucu olacak nasıl olsa diğer arkadaşlarla çeşmede tanışır kaynaşırız.Pansiyon işinde problem yoktur sanırım.Yine haberleşiriz.Selam ve sevgiler...
Arkadaşlar bende geliyorum en sonunda bir geziye. Eklemeyi unutmayın aman haaa zar zor ayarlıyorum valla lodos mu gürkaymı yoksa mecit mi bilmem odanıza alırsınız yoksa![]()