MT İzmir - MT Manisa Çeşme gezisi ve tekne turu 26/27 MAYIS !

benn geldimmm

allah allahh gzl bi gezi olmuşş manisa mt- izmir mt helal olsunn sizee

sizz ordaa şiş yerken ben sarımsaklıdaa cıpraa balık yıyoddumm :D

lodos ve iski abilerımm yakmışınızzz repsollarlaa izmiriiii

bu hafta artık yağmur çamur gidiyoruz arkadaşlar ÇEŞME bizi bekler...:)

banada kesin ::plus1::yazın çünkü hanımla beraber geliyoruz hani kişi sayısında arıza olmasın diye söylüyorum.::145::::xrock::::cheeeeer:flower:bekle bizi çeşme manisanın delileri geliyo :queen:

arkadaşlar ben gelemiyorum çok üzgünüm:pale::salut: toplantıda görüşmek üzere kalın sağlıcakla

Moderatör (forrap)
hedowich dedik bağrımıza bastık şu yaptığına bak:farao: :salut:

Ceyz bizde memnun olduk seninle tanıştığımıza:cat:

Herhalde baya kalabalık ve güzel olcak gezimiz tanışmadığıklarımla tanışmak dileğiylee...(ceyz lafımı olur kuzen :))

Son düzenleme:
:queen:evet arkadaslar güzelbi gezi olacagı kesin belki bende gelırim cumartesi pazar kusadası adalant gezimiz vardı artık bişeler yapmaya çalıscam kib baysssssssssssssssssssssssssssssss

ondan pek ortalarda görünmüyor hedowıch kardeşimiz (tabi bu da bi meziyet abi :p )

ondan pek ortalarda görünmüyor hedowıch kardeşimiz (tabi bu da bi meziyet abi :p )

Şu sevimli hayalet CASPER'ın üstüne hayalet Hedowich'i tek geçerim valla :queen:

ya güzel abilerim demeyin böyle bu hafta gelicektim süpriz yapıp:) yagmur bitirdi beni ertelendi gezi:pale: finallerim baslıyor calısmak lazım yoksa ben o gezıden sonra toparlayamam ...:mrgreen::mrgreen:

Bu hafta kesin gibi gözüküyor Çeşme gezisi..:) Zaten yağmur da gözükmüyor h.sonuna.. :) Beni de cumartesiden geliceklere ekleyebilirsin Lodos..
Kankaa sen beni bu ara hep unutuyorsunn (anladınn sen onu :queen: ) ama bende gelicem iştee Çeşme'yee.. :queen: :queen:

ya güzel abilerim demeyin böyle bu hafta gelicektim süpriz yapıp:) yagmur bitirdi beni ertelendi gezi:pale: finallerim baslıyor calısmak lazım yoksa ben o gezıden sonra toparlayamam ...:mrgreen::mrgreen:

tamam benim sizin bölümde de tanıdık hocalarım var sen bizi ekersin demek. anladın sen onu:queen:

Güzel bir gezi olucak ve tabiki kaçmaz hem ben yeni üye sayılırım tanışmış oluruz ben ve arkadaşım yani 2 kişiyiz:) unutmadan pazar günü katılıcaz :mrgreen:

Güzel bir gezi olucak ve tabiki kaçmaz hem ben yeni üye sayılırım tanışmış oluruz ben ve arkadaşım yani 2 kişiyiz:) unutmadan pazar günü katılıcaz :mrgreen:

MT İzmir adına
hoşgeldin honeymaker. pazara görüşmek tanışmak dileği ile
sevgi ve saygılarımla

ekliyorum listeye AİLEYE hoşgeldin bu arada ...:rendeer:

ekliyorum listeye AİLEYE hoşgeldin bu arada ...:rendeer:

ya biz aileye katılım için ikametgah belgesi ve muhtardan bişeyler istemiyor muyduk?. bir de yeni gelenlere motor yıkattır mıyormuyduk? ben mi yanlış hatırlıyorum yaşlandım mı nedir?

Son düzenleme:
bence müsait ise honeymaker cuma akşamki toplantıya gelsin, yıkanacak çok motosiklet var :mrgreen:(tabi şaka)

Yıkamak gerekiyosa ne yapalım:cyclopsan zincir yağı falanda gerekiyosa bari onuda haber verin arada çıkartırız yanlız bende Repsol var olur mu?

Bu arada hoşşşşşşş bulduk hemde çok hoş:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar