MT İzmir - MT Manisa Çeşme gezisi ve tekne turu 26/27 MAYIS !

sevgili dostum wallace; ilgine, alakana, sıcakkanlılığına, misaferperverliğine çok teşekkürler. gerek serkan, gerek ben dostluğun için minnettarız. her zaman başımızın üstünde yerin var. iyi ki varsın.
Kardeşim ne demek ne demek sizin gibi dostlara canlara ihtiyacımız var her zaman başımızın üstünüzde yeriniz var. sizin gibi özü sözü bir lafının kalıbının adamlarını bulmak kolay mı yaw.
Bu arada özellikle de belirtmeden geçemeyeceğim sevgili Rots Şener ve Ceyda. ne mutlu sizleri de tanıdım. irtibatı kopartmayalım

Son düzenleme:
Valla hafta sonu yağmur çamur (burda çamur gerçek anlamda kullanılmıştır arkadaşlar) demeden oralardan buralara selam getiren lodos ve iski ne iyi ettinizde geldiniz.
Havada bugün bize kıyak geçti süper oldu gerçektende.Plansız programsız eğlendik valla.Gerçi genel istek üzerine bidahaki gelişinizde alaturka ve fasıl ağırlıklı bir konsept hazırlamaya çalışacaz burdaki arkadaşlarla(anladın sen onu lodos:)) ama bu seferlik idare edin...
Bu sayede izmirdeki diğer dostlarıda az da olsa tanıma fırsatı bulduk hepsi birbirinden değerli arkadaşlar.Wallace hoş sohbetin için sağol (ayça değil ceyda tersi pistir arkadaşın aman diim :)) Cumaya tam kadro bekliyoruz arkadaşlar...
(bir iki güzel fotoğraf var adsl çok yavaş az sonraa..)

dscn0716zl5.jpg

dscn0711ky1.jpg

dscn0702yq3.jpg

dscn0703qy8.jpg

dscn0704md0.jpg

dscn0717ff7.jpg

Son düzenleme:
arkadaşlar konuyu dağıtmayalım :queen:

o kadar da dedim ÇEŞME'ye gidelim hazır buraya kadar gelmişiz.gezelim görelim eğlenelim :cherry: organizasyon sahibi tekne ve pansiyon sahibi arkadaşlarıda bi görmüş oluruz hem dedim......veeeeeeeee

yok abi salmadılar biri bi kolumda biri bi kolumda çullandılar üzerime:queen:
yok akşam maç seyret yok tayfa balıkta balık ye:)
git wallace (murat'ın) evine balkonda muhabbet gırla(sabah 6:30 ben,08:30 da muratlar uyumuş kalmış)
kalk kaşıntı var bende bi şekil planlıyorum ÇEŞME'ye gaz açmak lazım sinsi hesaplar içindeyim
ama çaktılar durumu nefsim körelsin diye İZMİR içinde ve sahil evlerinde bi oraya bi buraya oyaladılar beni
sonuçta tufaya getirdiler yani :)

ama haftaya kurtulamazlar direk ÇEŞME :mrgreen:

MURAT'IM EVİNİ, DÖŞEĞİNİ AÇIP KAHVALTIMIZI DAHİ HAZIRLADIN ALACAĞIN OLSUN BUNUN ALTINDA KALMAYIZ :):rendeer:

TUNCER'im sesimizi duydu İZMİR'de olduğumuzu görünce buldu bi yolunu atladı geldi kardeşim ayağına sağlık...:rendeer:duyan geldi zaten :wiinkk:
artık sırdaşım dostum olan ÇAĞATAY kardeşim, hocam :)

rots dostum arkadaşım yoldaşım(asfalt babında :cherry:) CEYDA aplam :p bacım kardeşim, abi daha önce siz nerelerdeydiniz ??? !!! :)
DOSDOĞRU İNSANLARSINIZ VESSELAM

cuma akşamı görüşmek dileği ile İZMİR-MT şimdiden özlettiniz kendinizi...

sevgili şener, bizleri kırmayıp bir telefonda yanımızda olduğunuz için şahsına ve ceydaya teşekkürler. dün geceden bu yana alsancaktan bornovaya, bugün de inciraltından, sahilevlerine derken haftasonunuzu bizlerle paylaştınız. son derece güzel iki gündü. tekrar teşekkürler... ayrıca tuncere ve kız arkadaşına, sevgili çağataya, trabzonlarda yorulduğu halde yeni yoldan gelen ve aramızda olan özgeye veeee marko abiye bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerimi iletiyorum.

Son düzenleme:
çok şey kaçırmışım yahu:pr: ama kısmet değilmiş.birşeyi çok istedinmi olmuyor işte.

aaaaaa siz çeşmeye gidemedinizmi:queen::queen::queen:ben sizleri gitti biliyorum neyse canim haftaya beraber gideriz dimi ama :cat:hem benide ekleyin listeye dostlarım hala adımı göremiyorum orada olmuyo bak ama o kadar dua ettim bu gezi olsun diye:queen:dimi canım herşeyi hazırladım kısmet bu haftayamış herşeyde bi hayır varmış derler bensiz zaten o gezinin tadı tuzu çıkmazdı.görüşmek üzere:rendeer:

Moderatör (forrap)
Evet dün kısa süre de olsa görüşmek çok güzeldi:)Ayaklarınıza ya da tekerlerinize sağlık arkadaşlar:p Herkese teşekkürler.Yalnız....
Fotoğraflardan birine bakarken bir yazı dikkatimi çekti:pYanlışlıkla balık evi yazısını huzur evi diye okudum:queen:Nası yani ya dedim ama dikkatli bakınca ne olduğu anlaşıldı:pDemek ki direk çağrışım yapıyor huzur evi siz olunca:p
resim002qn0ai5.jpg

Lodosun ellerine dikkat edelim arkadaşlar....Bu adam ne yapıyor sizcee?:)

eeee şener(rots) fotoda yanımda oturan marko paşam da ellerini kapatmıştı servis tabağının üzerine , malum cumartesi günü ve akşamı izmir tarihi günlerinden birini yaşıyordu , gökten yağmur değil çamur yağıyordu.
ne zor şartlarda yemek yemeğe çalışıyoruz görüyosunuz arkadaşlar :) faslı biraz daha uzatsaydık hepimizde böbrek taşı sahibi olacaktı :queen:

yazmayı unuttum bu arada TUNCER !!! :)
kardeşim dedelerine karşı biraz daha saygılı ol lütfen ...:queen:

Son düzenleme:
arkadaşlar beni de listeye ekleyin,ama pazar günü katılabilirim sanırım :) ertelenmesi iyi olmuş

arkadaşlar gezi ertelensede buluşma gerçekleşti ya süper vallaha. gerçi biz önemli ve güzel nedenlerden aranızda olamadık ama gönlümüz sizlerleydi. haftaya acısını çıkartırız artık. pardon öncesinde toplantıda var değilmi süppppeeeeeerrrr :rendeer:

oh oh gezin bakalım marko paşa, murat, serkan, iskender,habersiz gezin bakalım mecit kardeşim gelse beni aradı:salut:

arkadaşlar beni de listeye ekleyin,ama pazar günü katılabilirim sanırım :) ertelenmesi iyi olmuş

beraber geliyoruz ....

P.M SOKEMON a

çağatay abi benim diresksiyon sınavını cumartesine ayarlamaya çalış yoksa geziye gelemem ona göre :pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr:

olmadı pazar sabahı en ilk sıraya beni koy :D :cherry: yoksa gelemem :pr:

Son düzenleme:
oh oh gezin bakalım marko paşa, murat, serkan, iskender,habersiz gezin bakalım mecit kardeşim gelse beni aradı:salut:

seko,,kardeşim gelsem aramammı...biz bir aileyiz artık...hanım burda benim bu haftasonu manisadaydım...

ama haftaya kısmetse çeşmedeyiz..eğlence dizboyu...

Serkan, İskender, Murat, Çağatay, Marko, Tuncer ..sizlerle tanıştığıma memnun oldum. Sıcak sohbetiniz için teşekkürler. Şener sana da teşekkür ederim, güzel insanlarla tanıştırdığın için.:)

gel sen gel mustafa cumartesiden gel :) :wiinkk: yarat zamanı gel gerçi :silent:balık&rk sevmiyorsan bilemem tabii:queen:

adaşım varsa bi kusurumuz boynumuz kıldan ince biz geldik bize laf düşmedi ki ağzımı açtırmadılar :) bi konuşabilseydim soluğu zaten ÇEŞME'DE alacaktık :queen:

Serkan, İskender, Murat, Çağatay, Marko, Tuncer ..sizlerle tanıştığıma memnun oldum. Sıcak sohbetiniz için teşekkürler. Şener sana da teşekkür ederim, güzel insanlarla tanıştırdığın için.:)

ceyda toplantıda görüşmek dileği ile hanımlarıda getiriyoruz bak tam takım risedayız...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar