MT İzmir - MT Manisa Çeşme gezisi ve tekne turu 26/27 MAYIS !

honeymaker çok hoş geldiin :) bugün yağan yağmur işini biraz hafifletir ama yinede motorlar leş gibi valla kolay gelsin :)

serkan abi üzülerek söylemek zorundayım ;

pazar günü saat 9 da direksiyon sınavım varmış çok istememe rağmen gelemiyorum umarım başka etkinlikte beraber oluruz...

HONEYMAKER aramıza hoş geldin :rendeer:

ilk sayfayı dikkatlice oku...
dahada uygunu cuma akşamı toplantımız var duyurular bölümünde açılmış durumda topik adres açıkça yazıyo gel ayrıntıları yüzyüze öğrenmiş vede bizleri bir gün erken tanımş olursun

hem motorları bi an önce yıkamaya başlasan iyi olacak :mrgreen:

Racing İski bugün akşam 7 ye kadar yağmur vardı, 19:00 da bulutların altından ufacık bi güneş göründü sadece.Hava durumu şu an için cumaya kadar yağış ve haftasonu bulutlu gösteriyor ama izmirin havası ve kızına güven olmaz bilirsiniz.Her an herşey olabilir:)

ilk sayfayı dikkatlice oku...
dahada uygunu cuma akşamı toplantımız var duyurular bölümünde açılmış durumda topik adres açıkça yazıyo gel ayrıntıları yüzyüze öğrenmiş vede bizleri bir gün erken tanımş olursun

hem motorları bi an önce yıkamaya başlasan iyi olacak :mrgreen:

Eeeeee şimdi şöyle cuma günü toplantıya gelemem çoooooook mühim bir işim var işim ne dersen eeeeeee henüz mazeret bulamadım (kesinlikle ve kesinlikle motorları yıkamaktan kaçmak için mazeret aramıyorum:wiinkk:)bulunca en kısa zamanda yazarım:cat: ben bari forumlardan takip etmeye devam edeyim (hem pazara kadar görüşmezsek motorları yıkama işini unutmuş olursunuz gırgır şamata derken arada kaynar):queen::queen::queen: ehe ehe ehe

Racing İski bugün akşam 7 ye kadar yağmur vardı, 19:00 da bulutların altından ufacık bi güneş göründü sadece.Hava durumu şu an için cumaya kadar yağış ve haftasonu bulutlu gösteriyor ama izmirin havası ve kızına güven olmaz bilirsiniz.Her an herşey olabilir:)

walla haklısın. havası da, kızları da ııhhhhh. ha bu arada yengen izmirli.

Son düzenleme:
Haftasonuna Hava Gene Bozuk GÖsterİyor ArkadaŞlar...

Hadİ Hayirlisi...

geçen haftada öyle dedik pazargünü kavrulduk öğleden sonra İZMİR'de :)

haftasonu yağmur göstermiyor meteoroloji, hoş abi doluda yağsa bu sefer beni kimse tutamaz (ALLAH sağlık sıhhat versin yeter):mrgreen:

Umarim HerŞey GÖnlÜnce Olur MÜdÜr..akŞam Sana Durumu İzah Ettİm..
Ama Cumartesİye Kadar Çok Zaman Var..
Allah BÜyÜk..

Moderatör (forrap)
Honeymaker aileye hoşgeldin:)
Yıkama konusunu geyiğe vurmuşlar ama bakma sen onlara,bu gayet ciddi bir konu daha doğrusu yıllardır süre gelen bir gelenek.
Ve yıkama olayının haricinde bazı belgeleri de istiyoruz gurubumuza katılımınızın tam olarak onaylanması için.
-2 adet fotoğraf
-Muhtarlıktan alacağınız bir adet ikametgah
-Önlü arkalı nüfus cüzdanı fotokopisi veya muhtardan alınacak aslı gibidir ibaresi bulunan nüfus cüzdanı örneği
-Sizi en iyi şekilde anlatacak bir cv

Bunları tarafımıza ulaştırdığınız taktirde incelemeye alınıp en kısa süre içerisinde sonuca ulaştırılacaktır katılımınız.
Saygılar.

Yıkama konusunu geyiğe vurmuşlar ama bakma sen onlara,bu gayet ciddi bir konu daha doğrusu yıllardır süre gelen bir gelenek.
Ve yıkama olayının haricinde bazı belgeleri de istiyoruz gurubumuza katılımınızın tam olarak onaylanması için.
-2 adet fotoğraf
-Önlü arkalı nüfus cüzdanı fotokopisi veya muhtardan alınacak aslı gibidir ibaresi bulunan nüfus cüzdanı örneği

Bunları tarafımıza ulaştırdığınız taktirde incelemeye alınıp en kısa süre içerisinde sonuca ulaştırılacaktır katılımınız.
Saygılar.

evet sevgili FORRAP ben bu prosedürleri tamamlamak için ne koşturmuştum hatırlarsan bi oraya bi buraya:mrgreen:eeee kolay değil grup içine katılmak

Diz boyu ne demekMecit, deniz boyumuzu aşacak demek. Eğlencemiz de öyle olur:mrgreen:

Mecit bu defa da sen kaytarmaya çalışma alırım anahtarını

aileye hoş geldin Honeymaker Çeşmede nasip olursa tanışırız En genç motorcu benim aranızda eh saygını esirgemeyip elimi öpersen Berhudar ol derim . Çeşmede göreceğin ilk ak sakallı nın eline sarılırsın :queen::cat:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Evet sevgili Gürkay,sizin başvurunuzu da belirttiğimiz kriterler çerçevesinde değerlendirip olumlu olarak sonuçlandırmıştık.Bu prosedürü uygulamanın zorlukları elbette ki var ancak bu gurubumuzun düzgün yapılanmasını sağlamak ve ileriye dönük büyümeyi gerçekleştirmek amacıyla yapmamız gereken bir iş.
Saygılar.

-2 adet fotoğraf

Saygılar.

Honeymaker ben sana malzeme listesi vereyim. iyi köpüren bir sıvı deterjan, pamuk bırakmayan bir kaç bez, fırça, sünger ve bir kova. Bak söyelemedi deme benim motor chopper bol kromaj bence sen birde parlatıcı birşeyler getirmeyi de ihmal etme.:)

aileye hoş geldin Honeymaker Çeşmede nasip olursa tanışırız En genç motorcu benim aranızda eh saygını esirgemeyip elimi öpersen Berhudar ol derim . Çeşmede göreceğin ilk ak sakallı nın eline sarılırsın :queen::cat:

Sevgili Güreli abicim bayramda da gelip elini öpersek mendilin içine lokum koyup verir misin? Senin gibi genç motorcuların aramızda olması bizler için büyük bir nimet. saygılarla abicim

Evet sevgili Gürkay,sizin başvurunuzu da belirttiğimiz kriterler çerçevesinde değerlendirip olumlu olarak sonuçlandırmıştık.Bu prosedürü uygulamanın zorlukları elbette ki var ancak bu gurubumuzun düzgün yapılanmasını sağlamak ve ileriye dönük büyümeyi gerçekleştirmek amacıyla yapmamız gereken bir iş.
Saygılar.

Sayın Forrap bu hitabet şekli çok hoşuma gitti. Ama nedense kendimi Ali Kırca'nın siyaset meydanı programında gibi hissettim. " Sayın gürkay ben sizi dinlemiştim, sıra bende. sayın forrap sözümü kesiyorlar ama müdahale eder misiniz?" :)

Son düzenleme:
OOOO iyi allahtan savcılıktan adli sicil kaydı falan istemiyorsunuz yoksa diğer motor guruplarında işlemiş olduğum suçlar gözüküyo aslında hiçbiri benim hatam değildi:silent: gene bir gün yeni üyeyim başka bir guruba onlarda motor yıkanması lazım falan dediler tama dedik ama 3-5-7 motor derken cinnet geçirip motorları parçalamışım ama hatırlamıyorum

:p:cherry::queen: ehe ehe ehe

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Motor yıkamaya ne gerek var ki:queen:Gel kardeşim çek bi sandalye:pAramıza hoşgeldin:cherry:
Tanışma başlığın yoksa tanışma başlığı aç istersen tanışma bölümüne ya da istersen tanışma:p

Arkadaşlar konu dışına çıkmaya başladık iyice,bende bu konuda hatalıyım:)Fazla uzatmayalım da başlık amacı dahilinde devam etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar