MT İzmir - MT Manisa Çeşme gezisi ve tekne turu 26/27 MAYIS !

:queen::queen:
Ablaa yaa sensiz olurmu hiç oranın tadı çıkarmı..Bi kişilik yer bulamıcazmı sana :wiinkk: göksu gerekirse benim gelmememi motora 2nizin binip gidebileceğini söyledi :queen:

bensiz tabii tadı çıkmazzz
sonra kim sabahın köründe uyandırıcak sizi
tabi gürkaydan pansiyon inlemezse:queen:

göksunun fikrini sevdimm
sen otobüste ayırt yerini
biz 2 bayan yol alırızzz

ARKADAŞLAR 25 KİŞİLİK(+5 OPSİYONLU) OLMAK ÜZERE filiz pansiyondan rezervasyon yapıldı.

TEKNE Turu içinde 30 kişilik rezervasyon yapıldı.
+
cumartesi akşamından gelecek arkadaşlar için , akşam yemeği için tekne restouranttan da fiyat bekliyoruz balık&rk fix menü rakam elime ulaşmak üzere, gelince tüm arkadaşlar ile paylaşacağım!!!

Son düzenleme:
eğer 19 Mayısda Anıtkabir gezisinde olsanız ve bizlere destek verseniz daha anlamlı olurdu ama siz bilirsiniz tabi...

o zaman seni de 9 Eylül de buraya bekleriz.

Lodos abi ben anlamam tut gürkayı kulağından getir bi yol bulun.

Forrap; benim üyelik tarihi bir anlam taşımıyor. tamamen tesadüf o gün üye olmuşum.

ARKADAŞLAR,,HERŞEYLER HAZIR,,BUGÜN İTİBARİYLE YERLERDE AYARLANDI....

CUMARTESİ AKŞAMI İÇİN BİR YEMEK ORGANİZASYONU DÜŞÜNDÜK VE FİYAT ALDIM,,

ÇEŞME LİMANINDA DENİZİN ÜSTÜNDE BİR TEKNE RESTAURANTTA ;;

ÇİPURA YADA LEVREK + 17 LİK RAKI YADA 2 BİRA + SALATA == 20 YTL

NE DERSİNİZ,,İYİMİ,, PAHALIMI??

işin içinde balık var mecit bence gayet normal bir fiyatt:cat:

offff gelemiyorummm yaaa sinir oldummm
siz rakı balık yaparken ben burada manisa sıcağında
amannnn sinir bi durummbeyaww

bence fiyat normal; yanlız pazar günü geleceğim için balıkların tadına bakamayacağım :( Neyse artık bende pazar günü teknede olta sallarım... :)

dostlar teknede de balık&rk var merak etmeyin.onuda düşündük :cherry:

bu arada forrap (tuncer) kardeşim pazar sabahı çıkacak yola birlikte grup sürüşü yaparak gelmeniz en uygunu zaten kendiside yazacak buraya...

arkadaşlar bizde pazar sabahı geliyoruz tekrar yazayım dedim çeşmede görüşürüüüüüüüüz :rendeer:
buluşma noktasını ve saati belirleyin bizde katılalım

Komple geziliyo işte:pale:
biz de hafta sonu bir fırsat yaratsak diye cebelleşiyoz:pale:
Biz de istiyoz yaaaaa:cat::cat::cat:

MECİT Kardeşin uğraşıların için ne desem az emeğine sağlık kardeşim...inşallah keyfimizi hafta sonumuzu bozacak(hava durumu mesela) hiçbirşey olmaz ...

MT ailesi...
İZMİR ve MANİSA,

AİLEMİZİN EN YERİNDE DURMAZ GRUPLARI tekeri bize doğru dönen tüm MTailesi dostlarımızı bekliyoruz...:flower:::friends:::149::

Moderatör (forrap)
--Mecit kardeşimize gerçekten teşekkürler,çok güzel bir ayarlama yaptı sağolsun.Emeği geçen bütün arkadaşlara binlerce kez teşekkürler dostlar.Hep beraber daha bu başlangıç yemeklerinin ara yemeklerini ve ana yemeklerini de yiyeceğiz,merak etmeyin:)

------------ ÖNEMLİ DUYURU---------------

İZMİR GRUBU
İzmir den Çeşme ye pazar sabahı gidecek arkadaşlar,güvenli bir şekilde gurup sürüşü halinde gitmemiz en uygunu olacaktır.Grup halinde gelmek isteyenler için;

Toplanma Yeri : Balçova Kipa
Toplanma Saati: 08:00

Not:Arkadaşlar,saat 08:00 da buluşulacak eğer bir aksilik olmazsa da 8:15 gibi teker çevrilecek.Herkesin en geç 8:15 de orada olması iyi olacaktır zamanında gidebilmek adına.

--Mecit kardeşimize gerçekten teşekkürler,çok güzel bir ayarlama yaptı sağolsun.Emeği geçen bütün arkadaşlara binlerce kez teşekkürler dostlar.Hep beraber daha bu başlangıç yemeklerinin ara yemeklerini ve ana yemeklerini de yiyeceğiz,merak etmeyin:)

------------ ÖNEMLİ DUYURU---------------

İZMİR GRUBU
İzmir den Çeşme ye pazar sabahı gidecek arkadaşlar,güvenli bir şekilde gurup sürüşü halinde gitmemiz en uygunu olacaktır.Grup halinde gelmek isteyenler için;

Toplanma Yeri : Balçova Kipa
Toplanma Saati: 08:00

Not:Arkadaşlar,saat 08:00 da buluşulacak eğer bir aksilik olmazsa da 8:15 gibi teker çevrilecek.Herkesin en geç 8:15 de orada olması iyi olacaktır zamanında gidebilmek adına.

Forrap aksilik olmazsa 8 de ordayız hayaletfilo ile beraber:cat:Hem bu vesile ile tanışımış oluruz

Gayet iyi bence:cat::cat::cat:

Mecit ve Lodos kardeşim herşeyi bu kadar da mı düşünürsünüz ya helal olsun sizlere. Abi allah bilir siz şimdi gece biz uyurken kalkıp üstümüzü de örtersiniz.
Emekleriniz için çok ama çok teşekkürler.

Ben akşam 19-20 gibi çeşmeye girmeyi planlıyorum allah nasip ederse. Yani balık ve rk ya yetişiriz sanki

Dostlar DÜn AkŞam İtİbarİyle Benİm Motorun,,debrİyaj HİdrolİĞİ Ariza YapmiŞ Bulunmaktadir..
DÜn Gece Naklİye İle İzmİre Getİrdİk..Şu An İzmİrde Servİsteyİm,,umarim Bgn Çikar..

Çikmaz İse Yarin Araba İleeŞlİk EdeceĞİz Sİze Artik..

toplanma yer ve saatine mümkün olduğu kadar uyalım arkadaşlar...
MECİT araba ile gidecek isen MT afi ve brandaları var onlarıda senin arabaya atarız. düşünüyordum o kadar malzeme nasıl motor sırtında taşınır diye :silent:

Konulari takip edemez oldum bu ne hiddet bu celal kusadalari cesmeler yapmisiniz ortaya karisik biseyler. İskicim sen bu gurubu seviyorsunda ben paylasimci degilim kusura bakma. Arkadaslar burda acikliyorum Volkan Cimen ile benim aramada bir yakinlasma var :p Gezide kendisine yakinlik gosteren arkadasimiz kardesimiz sekilinde yaklasan kadeh tokusturan yada motosikletine 3 mtden fazla yaklasani fururum ona gore. Allaha sukur elimiz kolumuz uzun kendim yapamasamda bi tetikci bulur gonderirim. Tekne gezisinde sevgili Volkanimin tangasina yan gozle bakani isitir gorur hissedersem yine ayni sekilde anladiniz siz :) cikartin sizde Cesmenin tadini simdilik !!!

hakanım mesajını yenı okudum kusura bakma ben motor olayını bıtırdım arabayla desteklıyorum mtyı hayat tatlı gelıyor bana artık sevdıklerımı uzmemek ıcın hem sıgarayı bıraktım hem motoru bıraktım hayatta bazen sevdıklerıne fedakarlık yapman gerekır ve ben asla tereddut etmem benı tanıyorsun az cok hakancım deger yargılarım boyle benım. fakat bu motor satılmasa bınıcem gıbı seytan durtup duruyor. neyse take care your self on ıstanbul see you bu rada korkma volkana kımse asılamaz ben ordayım yan bakanı oyarım olurmu sen rahat ol :queen::queen::queen:

arkadaslar cok yogun ıs tempom yuzunden formları bıraz ıhmal edıyorum pek yazamıyorum anma vekılım var sag olsun bırıcık sevgılım hafta sonu bı aksılık cıkmazsa ınsallah ceşmedeyız organızasyonda emegı gecen tum arkadaslara tesekkurler saygılar F.T.T. :bounce:

Arkadaşlar fiatlar gayet iyi yalnız, TEKNE restourantlarda her zaman HİYJEN sorunu olduğunu unutmıyalım. akar tatlısu olmadığından bulaşıklar her zaman bir kazan içinde yıkanmakta (tecrübe ile sabit) kızartma yağları da süzülüp tekrar tekrar kullanılmakta. oraya vardığımızda ufak bir mutfak kontrolu yapılırsa sorun olmaz. (kanımca) :cherry:

GÜrelİ Abİm Sen İÇİnİ Rahat Tut..tekne Benİm Abİmİn..
Hatta İlk Önce Yemeklerİ Ben YİyeceĞİm GÖr Bak...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar