arkadaşlar inşallah bir aksilik çıkmazsa sizlerleyim::145::::145::
Ablaa yaa sensiz olurmu hiç oranın tadı çıkarmı..Bi kişilik yer bulamıcazmı sana :wiinkk: göksu gerekirse benim gelmememi motora 2nizin binip gidebileceğini söyledi :queen:
eğer 19 Mayısda Anıtkabir gezisinde olsanız ve bizlere destek verseniz daha anlamlı olurdu ama siz bilirsiniz tabi...
ARKADAŞLAR,,HERŞEYLER HAZIR,,BUGÜN İTİBARİYLE YERLERDE AYARLANDI....
CUMARTESİ AKŞAMI İÇİN BİR YEMEK ORGANİZASYONU DÜŞÜNDÜK VE FİYAT ALDIM,,
ÇEŞME LİMANINDA DENİZİN ÜSTÜNDE BİR TEKNE RESTAURANTTA ;;
ÇİPURA YADA LEVREK + 17 LİK RAKI YADA 2 BİRA + SALATA == 20 YTL
NE DERSİNİZ,,İYİMİ,, PAHALIMI??
--Mecit kardeşimize gerçekten teşekkürler,çok güzel bir ayarlama yaptı sağolsun.Emeği geçen bütün arkadaşlara binlerce kez teşekkürler dostlar.Hep beraber daha bu başlangıç yemeklerinin ara yemeklerini ve ana yemeklerini de yiyeceğiz,merak etmeyin
------------ ÖNEMLİ DUYURU---------------
İZMİR GRUBU
İzmir den Çeşme ye pazar sabahı gidecek arkadaşlar,güvenli bir şekilde gurup sürüşü halinde gitmemiz en uygunu olacaktır.Grup halinde gelmek isteyenler için;
Toplanma Yeri : Balçova Kipa
Toplanma Saati: 08:00
Not:Arkadaşlar,saat 08:00 da buluşulacak eğer bir aksilik olmazsa da 8:15 gibi teker çevrilecek.Herkesin en geç 8:15 de orada olması iyi olacaktır zamanında gidebilmek adına.

ARKADAŞLAR,,HERŞEYLER HAZIR,,BUGÜN İTİBARİYLE YERLERDE AYARLANDI....
Konulari takip edemez oldum bu ne hiddet bu celal kusadalari cesmeler yapmisiniz ortaya karisik biseyler. İskicim sen bu gurubu seviyorsunda ben paylasimci degilim kusura bakma. Arkadaslar burda acikliyorum Volkan Cimen ile benim aramada bir yakinlasma varGezide kendisine yakinlik gosteren arkadasimiz kardesimiz sekilinde yaklasan kadeh tokusturan yada motosikletine 3 mtden fazla yaklasani fururum ona gore. Allaha sukur elimiz kolumuz uzun kendim yapamasamda bi tetikci bulur gonderirim. Tekne gezisinde sevgili Volkanimin tangasina yan gozle bakani isitir gorur hissedersem yine ayni sekilde anladiniz siz
cikartin sizde Cesmenin tadini simdilik !!!
Arkadaşlar fiatlar gayet iyi yalnız, TEKNE restourantlarda her zaman HİYJEN sorunu olduğunu unutmıyalım. akar tatlısu olmadığından bulaşıklar her zaman bir kazan içinde yıkanmakta (tecrübe ile sabit) kızartma yağları da süzülüp tekrar tekrar kullanılmakta. oraya vardığımızda ufak bir mutfak kontrolu yapılırsa sorun olmaz. (kanımca) :cherry:ARKADAŞLAR,,HERŞEYLER HAZIR,,BUGÜN İTİBARİYLE YERLERDE AYARLANDI....