Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MT [İzmir] & MT [Manisa] Buluşması !! 11 Ekim Çarşamba
Sevgili kardeşim burak,bayrakları BEŞİR arkadaşımız getirdi..ben dağıttım..buradan tekrar Turlaboya teşekkürlerimizi bir borç bilirim.Nazik ve yapıcı tavırların için ben teşekkür ederim.toplantımızda görüşmek üzere sevgiler..:rendeer:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben yarın size yeni bi üye adayımızı tanıştırıcam.hatta belki benden önce bile gelebilir ama olsun
Bu hafta kalabalığızzzzzzzzzzzzz
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar maneviyatı bizim için büyük olan bayrağımızı ,dağıtmakla yapmış olduğum küçük bir şey için teşekküre gerek yoktu.yine de sağ olun.:rendeer: :rendeer:
Ayrıca kan bağışı kampanyasına gösterdiğiniz ilgi ve alakayada çok çok teşekkürler:salut: r: r:
sadece bir kişi beni de ekle dedi.bakalım bu akşamki toplantıda ak koyun kara koyun belli olacak
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geç geldim toplantıya. O da ne! Bir baktım kapıda bir sürü racing motosiklet. 3-4 sn'lik tapınma ritüelimi gerçekleştirdikten sonra içeri girdim ve bir daha şok! Manisa grubunun sayısı İzmir'den fazlaydı. Yoksa ele geçiriliyor muyduk ne!
İşte gecenin fotoğrafları (cep telefonu ile çekilmiştir, çok kalite aramayın):