MT [İzmir] & MT [Manisa] Buluşması !! 11 Ekim Çarşamba

biraz geç oldu ama :pr:
geçen hafta toplantıda TÜRK BAYRAĞI dağıtan KUVVA ve AAKREP e sonsuz teşekkür ediyorum :rendeer:
sevgi ve saygıyla kalın
BURAK

burak cım o bayrakları BEŞİR kardeşimiz getirdi ve dağıttı. yanlışlık olmasın

Manisa MT yauw hiç sesiniz çıkmadı :p katılanlara göre yer ayırtıcaz ona göre :) şaka bi yana hadi bekliyoruz hepinizi...

arkadaşlar bizde geliyoruz akhisardan iskender ile beraber bi aksilik çıkmaz ise bizide ekleyin EGEKNN GELİYOOORUUUUZZ :queen::flower:

Moderatör (forrap)
Bir aksilik olmazsa bütün işlerimi ayarladım,orada olacağım:)Görüşmek üzere İzmir ve Manisa MT:)

Sevgili kardeşim burak,bayrakları BEŞİR arkadaşımız getirdi..ben dağıttım..buradan tekrar Turlaboya teşekkürlerimizi bir borç bilirim.Nazik ve yapıcı tavırların için ben teşekkür ederim.toplantımızda görüşmek üzere sevgiler..:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben yarın size yeni bi üye adayımızı tanıştırıcam.hatta belki benden önce bile gelebilir ama olsun :p
Bu hafta kalabalığızzzzzzzzzzzzz
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)

MERTCİM,,GENE KAMERALARA OYNAMIŞSIN,,Bİ 15 KİŞİ FALA N DEMİŞSİN..KISMETSE GİDİCEZ İŞTE,,SÖYLEME SAYIYI ABİCİM,,KORKUTMA İZMİR MT'Yİ...:queen: 8.30 ORDA OLMAYA ÇALIŞICAZARKADAŞLAR..KENDİNİZE İYİ BAKIN...:bounce:

arkadaşlar maneviyatı bizim için büyük olan bayrağımızı ,dağıtmakla yapmış olduğum küçük bir şey için teşekküre gerek yoktu.yine de sağ olun.:rendeer: :rendeer:
Ayrıca kan bağışı kampanyasına gösterdiğiniz ilgi ve alakayada çok çok teşekkürler:salut: :pr: :pr:
sadece bir kişi beni de ekle dedi.bakalım bu akşamki toplantıda ak koyun kara koyun belli olacak

ümmet abi taaaa nerden gelio ben katılmazsam ayıp olur :bounce:
görüşmek üzere akşam :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geç geldim toplantıya. O da ne! Bir baktım kapıda bir sürü racing motosiklet. 3-4 sn'lik tapınma ritüelimi gerçekleştirdikten sonra içeri girdim ve bir daha şok! Manisa grubunun sayısı İzmir'den fazlaydı. Yoksa ele geçiriliyor muyduk ne! :p

İşte gecenin fotoğrafları (cep telefonu ile çekilmiştir, çok kalite aramayın):

abi bırak sen racing i falan sen onlardan hızlısın bu ne hız böyle anında upload :p tüh çok şey kaçırmışım desenize :(

yav abi cok hızlı adamsın ne zaman geldinde koydun o fotografları oraya bak biz geldik manisaya hepimiz sag saglim haberiniz olsun :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar