MT İZMİR KUŞADASI ( önder camping )

sayın mt izmir üyeleri planlı yaz gezilerimiz kapsamında alınan karar doğrultusunda 29 nisan 2006 tarihinde kuşadası önder camping te buluşulacak 30 nisan 2006 da birlikte kararlaştırılan yerde moto gp yarışları izlenecek ayrıntıları sayın modum büyük insan EGEKNN bizlere bildirecektir :p

daha önce giden arkadaşlar mekanı biliyor temiz ve nezih bir ortamı var arzu eden arkadaşlar çadırını kurabilir sezon açılmadığı için bize özel olacak bu sebepten sabah kahvaltısı veremiyorlar fiyat olarak geçen yılın fiyatı olan 10 ytl üzerinden anlaşmaya vardık ( kişi başı ) cuma günü net kişi sayısını verirsek en iyi şekilde hazırlık yapacaklarını söylediler ( sıcak su,temizlik vb şeyler için ) sayın moduma gelmek isteyenler ismini yazdırırsa sağlıklı bir sonuca varacağımıza inanıyorum ( gerekirse araç temini için )

allaha emanet olun doyasıya eğlenin tüm adanaya sevgiler

cengüzcüm bırdaha konusalım bu konuyu sayın modla yarın mutlaka bı ara ıstersen onu optum senı msnden msj atmıssında yenı geldım saat 2:30 kusurabakma usta benım msn 7/24 acık basında olmayabılırım cvp vermezsem bılkı yokum aklına bırsey gelmesın gorusuruz :)

Sevgili Kılıçbalığı, yolunuz açık olsun. İyi dileklerin için teşekkürler.
Adana'da ki tüm motorcu arkadaşlara selamlar:rendeer:
İnşallah, kalmış birkaç kurdumuz varsa onları da bu hafta Kuşadası'nda dökeceğiz. :)

Ne yazık ki bazı özel nedenlerden dolayı aranızda olamıyacağım. Cuma toplantısında görüşürüz zaten. Şimdiden iyi eğlenceler

Sevgili TenTen35 dediğin tam anlaşılamadı.
Yazın parazitli geliyor.
Sen eniyisi kanal değiştir.
Bizde her türlü özel ''Nedene'' daha bi özel ''Çünkü'' bulunur.:rendeer:
:pr: :pr: :pr:

gidiosmuuuuu hava yagmurluymus dıolar ten ten yoksa yagmurda yagar selde basar:queen:

duslemek' Alıntı:
kacta nerede bulusuyoruz ?
Daha duur, daha duuur::blusssh: Öyle bi şarkı vardı.....:p
Bunlar daha ısınma turları sonra pişirme turları yapılıcak, toplantı yeri toplantıdan önce topikte çıkar.Takipte kal.
Görüşmek üzere:rendeer:

Sargonnas' Alıntı:
hafta sonu yağışlı gösteriyo yaaa olmaz böyle bişi :pr:

http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?secimNo=41

Doğum günümüzde bile rahat yok hava bile rahat bırakmıyo beni :salut:
Sevgili Sargonnas, doğumgünü pastana yaptıracağın şekerden motosikletçi için üzülüyorsan haklısın ama biz şekerden değiliz yağmur çamur vız gelir.:queen:

Son düzenleme:
hehehehe erimeyiz canımda insan güneş görmek istiyo bazen o bakımdan demiştim ben :p Bakalım umarım yağmaz ha bu arada hatırlatayım dedim.

BİRAZ ÖNCE ÇANKAYADAN GELDİM TRAFİK POLİSLERİ ÖNÜNE GELEN MOTORCUYU DURDURUP EVRAK SORUYODU.BENDE YOL SORDUM POLİSE Bİ TANE ADAM BİRADER A2 EHLİYETİN VARMI DİYE AĞLIYODU İZMİRDE EHLİYETSİZ KULLANAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE....

Yağmaaaaaaaz. Boşuna endişelenmeyin. Burası İzmir. Konak'a yağsa Alsancak'a yağmaz, Karşıyaka'dakinin haberi olmaz.

Arkadaşlar motoumun plakası yetişemediği için motorsuz gelicem. Ancak arabamda 2 kişilik yer kaldı. Serref ve de jemal artçı olarak isim yazdırdılar.

araba artçısısyız biz :queen: :queen: :queen: tarales yaw senin arabayı iki tekerlek üstünde götürürsek olaya daha bi uygun olur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne o biyeremi gidiyosunuz ????::xblink::

Yaf beyler yarın aksam buluşma var mı??? En azından tam anlamı ile C.tesi gunu için kesin bilgilenmiş oluruz. Gecen hafta ki gibi İnciraltında butun motosikletlilere MT İzmir gurubunu sormam...

EgeKnn' Alıntı:
ne o biyeremi gidiyosunuz ????::xblink::

ben elimden geleni yaptım ve yine benim açtığım topik muhalefete takıldı ( hava ve mod muhalefeti ) :queen: :p :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar