Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mt İzmir HalaOğlu Daveti Ve APV41 Doğum Günü Resimlerle..
vay be,erkenden kalkmışız,asıl eğlence biz kalktıktan sonra başlamış,halaoğlu özel olarak bir daha davet edermisin izmir motosiklet camiasını,sen çağırınca herkes geliyor harika bir geceydi,katılan tüm arkadaşlarave özellikle okhan abiye sonsuz teşekkürler:rendeer:
Ledo Su şişelerinden daha kalabalıktık hararetli bir geceydi eylence dorukta olduğundan milletinde oynayıp zıplamaktan içi yandı herhal... :cherry: 30 un üzerinde bir katılım vardı toplantıya gerçi msn den yada cepten mesaj atsak 30 kişi toplanıyoz :cherry: hani öle 400 sayfa yazıp 40 kişi toplanmıyoz lem istanbula gelecez elbet bakalım kaç kişi karşılayacak bizi çanakkale gezisinde bile adınızı görmek isterdim ama.... tık yok fuarda inşallah :rendeer:
bu ne yaw hep aynı insanların resmini koymuşunuz milletde az kişi var sanıoo en çok da benim resmim var niyeysee bide hep ben yıldızımm olmuo ama başkalarına da şans verinn onlarda yıldız olsunn ::koop:: ::koop::
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya
daha önce gelemediğime üzülmüştüm zaten,
fotoğrafları gördüm bu kez ve yani üzüntüm katlandı arkadaşlar.
süper eğlenmişsiniz walla tebrikler.
zaten benim biricik menajerim (halaoğlu) çağırırda eğlence süper olmaz mı
arkadaşlar bari haberleşelimde antalya grubu izmir tayfası ortada buluşalım.Marmariste Barış Abimizin elini öperiz yeniden.Tostların tadı damağımızdan birtürlü gitmiyor.Aythakan,fromalanya,powerbyaydın ve metal yemedik yanında yattık valla.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mart sonu nisan başı gibi gidecez yine marmarise ortak yer belirleyelim güzel olur sizlerlede tanışmış oluruz hem bak bize o tosttan yedirmedi barış ah alacağın olsunnn
sayın izmir moderatör'üm bildiginiz gibi mart ayı canakkale,istanbul gibi gezilerimiz var.Tabiki bizler sayın BBRR 'leyle ve antalyadaki arkadaşlarla tanışmak istiyoruz.Bu tanışma ve gezi programını başka bir aya sarksa daha iyi olmazmı acizane üyenizden bir öneri illa şu gün gidilecek dersen tabiki gene gidilir sayın moderatörüm.:rendeer: :cat:
o pastayı yapan ve yazıyı yazan arkadaş gerekli şekilde cezalandırıldı 2 motorun arkasına bağlanıp 5 km sürüklendi ve ardından denize atılıp 3 saat bekletildi çıkarılıp çarmıha gerildi 1 gün güneşte kurutulduktan sonra köpeklere yem edildi şimdi herkez onu arıyor sakın kimseye bir şey söyleme :queen: