Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mt İzmir HalaOğlu Daveti Ve APV41 Doğum Günü Resimlerle..
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili güldemetcim bizi özlediysen buyur gel adresimiz belli. Okan hayırdır ne daveti bu yoksa düşündüğüm şeymi ha.Ah seni gidi yaramaz.Bu arada çok vefalı bir arkadaş olduğunu daha iyi anladım.Sevgiler.İyi gezmeler:king:
ya herkeze kapım ve kalbim acık nasip olursa o gün boşanıyorum özgürlügüme kavuşuyorum inşallah o yüzden bu şevincimi sizlerle paylaşmak istedim saat 19.30 dan 23.00a kadar ordayız.
biz içipte dağılanları çok topladık :queen: elimde belgeler var :wiinkk: dimi ataman sende bana yardım edersin artık milleti toplarken hele okan abi için kesin yardıma ihtiyaç var :cherry:
hayırlı olsun okan abi sevindim senin için.ama o gece oraya gelirmiyim gelmezmiyim tam belli değil.ama senin için orada olmayıda istiyorum.nasip........
sacit dostum bu bir gurup toplantısı değil okan abimizin daveti gelmemen için bir neden yok amaç okan abinin yanında olmak yinede tabii sen bilirsin buyur gel