[MT-İZMİR] GÖKMEN GÖK Adlı Arkadaşımızı Ziyaretimiz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amanın yine düşmüş haydi eller,gönüller,yürekler,tüm sevgiler gökmene

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Topik düşmüş... Yukarı çıksın.....:cat:

vay be yeni gördüm içim burkuldu kadeşimize şifa dilerken inşallah elimizden geleni yapacağız yapmamızda lazım bizlere bu yakışır...

biz d ekendi elimizden geleni yapmak için haberdar olduk sağolun acil şifalar

arkadaşlar yarın televizyoncu arkadaşlar gidiyormuş ziyarete sanırım ses getirebildik ve bir faydamız oldu, ayrıntıları aldıkça sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz :rendeer:

televizyoncu derken tv tamircisi diil dimi cengiss abi, tv kanalından yanii, bööle kameramanlı muhabirli falan ha, çok iyi:)

ne güzel işte motosiklet kardeşliği umarım tv de yayınlandıktan sonra
durumu iyi olan birisi tüm masraflarını karsılayıp tam tesekküllü bir rehabilitasyon merkezinde bakılır.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Saat 14 te gökmenin evinde olacaklarmış yarın... Yani pazar günü....:cat:

İsteyen ziyaret edebilir....:cat:

saat 14 sonrası annesi evde olacakmış ona göre ziyaretlerinizi ayarlayın

Televizyoncuların ziyareti sonrası Gökmen abi için neler yapılacak,nasıl gelişmeler yaşanacak,bilgi alan arkadaşlar buraya yazarlarsa seviniriz,İnşallah somut gelişmeler elde edilir

Teşekkürler

öncelikle Gökmen kardeşimize büyük bir geçmiş olsun ve fedakar Annesine de allah sabır ve sağlık versin.

Gökmen'i ziyaret eden arkadaşlarımıza duyarlılıkları nedeniyle candan teşekkür ve tebrik ediyorum :rendeer:

bildiğiniz üzere işlerimin yoğun olması nedeniyle epeydir toplantılara katılamıyoruz:salut: yoksa biz de mutlaka yanınızda olurduk.

Gökmen kardeşimize yapılacak her tür desteğe var olduğumuzu hatırlatmak ve LÜTFEN bana 0532 267 13 63 den ulaşarak önceden haber vermenizi rica ediyorum.

selamlar,
Özer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar