[MT-İZMİR] GÖKMEN GÖK Adlı Arkadaşımızı Ziyaretimiz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
METEHAN gülperi anne senin önderliğinde başlayan, SKULLHUNTER desteğiyle devam eden, MOTOR kardeşimin adanadan desteğiyle, bizim ALP_TUNAY ile devamını getirdiğimiz ve sitedeki tüm arkadaşların sıcak ilgisiyle devam eden yardımlardan çok müteşekkir hepinize ayrı ayrı DUA cı olduğunu söylüyor ve allah hepinizi sevdiklerinden ayırmasın dileklerini sunuyor :rendeer: GÜLPERİ anneyide siteye üye yaptık artık sürekli izleyecek yazabildiği kadar bizimle birlikte olacak

harika...süper..o zaman Gülperi Ablaya bi selam iletelim buradan...

selamlarrrrrrrrrr sizee...İzmire ve Gökoşa.......:rendeer::rendeer:

Arkadaşlar,Metehan kardeşimin dediği gibi dünkü gezide birşeyler toplandı ama ne yazıkki havale çıkartmaya değecek bir miktar olmadı ben bu ayki ikinci toplantıda bir miktar daha toplarsak dişe dokunur birşey olur öyle yollarım diye düşünüyorum,evet bütün arkadaşlara duyurulur,lütfen 16 Şubat buluşmasına herkes tedarikli gelsin,kardeşimize yardımcı olabilelim:pale:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşlar,Metehan kardeşimin dediği gibi dünkü gezide birşeyler toplandı ama ne yazıkki havale çıkartmaya değecek bir miktar olmadı ben bu ayki ikinci toplantıda bir miktar daha toplarsak dişe dokunur birşey olur öyle yollarım diye düşünüyorum,evet bütün arkadaşlara duyurulur,lütfen 16 Şubat buluşmasına herkes tedarikli gelsin,kardeşimize yardımcı olabilelim:pale:

Çabalarınızdan dolayı teşekkürler..... :rendeer::rendeer::rendeer:

merhaba, Allah annesine ve tüm yakınlarına sabır versin. Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda en iyi duruma gelebilir Allah ın izniyle..
Ben öğrenciyim ama harçlıklarımdan arttırıp elimden geldiğince yardımda bulunmaya çalışıcağım..
lütfen az çok herkez yardımda bulunmaya çalışsın arkadaşlar. gerçekten çok üzüldüm..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
okarda kalabalıktık hayret demekki yetmedik,hakanabinin dediği gibi 16 şubattaki buluşmada düzelir inşallah,gögmen kardeşimize binebzede yarasına merhem olabilirsek nemutlu bizlere.

ümmet abi ihsan abi hadi artıkın toplayın şu milleti gökmen kardeşimiz bir an önce sağlığına kavuşsun

ayın 11 inde gülperianne istanbula gelecek onu orada karşılamanız bile onu mutlu edecektir :rendeer:

cumartesi günü aradım sanırım babaannesiydi saat 4.5 dan sonra gelcekler dedi birdaha arayamadım ama bu tür destekler bile manevi bile olsa anneyi mutlu eder diye düşünüyorum

APV41, alp_tunay+, MoToR
gece şövalyeleri iş başında hadi arkadaşlar topik baş sayfaya

nöbeti ben devraldım siz gidin istirahat edin ben kardeşimin başında beklerim

O kadar adamdan dişe dokunur bişey çıkmadıysa biraz kaskı önümüze alıp düşünmemiz lazım.Artık 16'sında gelecek arkadaşların hazırlıklı gelmesi şart oldu.Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve devam edicem.

ayın 11 inde gülperianne istanbula gelecek onu orada karşılamanız bile onu mutlu edecektir :rendeer:

Annemizide yalnız bırakmamak lazım.Çalışıyorum ama belki kendisini görüp elini öpmek için yanına gidebilirim:cat:.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar