MT İZMİR 3.ncü yıldönümü kutlamasına tüm MT davetlidir. 23-24 Ağustos 08 kuşadası

tüm bunlar senin rahatın için yapıldı :rendeer:herşey düşünüldü içilen suyun PH derecesinden......:salut::salut::salut:

İçilen su mu :silent: :pale: :salut:
Cenkis'ciğimmm,
Su içmeyemi gidiyozzzz :pr: :pr: :pr:
Hani çeşmelerden 80 derecelik rom akacaktı da dilimizi damağımızı dezenfekte ediciidik :pr::pr::pr:

Hani hijyennnn? Haniiii ? :queen: :queen: :queen:

Daha önce bahsetmen ile şimdi bahsetmen arasında hiç bi fark olmadı ki bence, neden değiştiğini da keşke yarın görüştüğümüzde sorsaydın.

İşte hayatta her şeyin göreceli olduğunun ve grubumuzun ne kadar renkli olduğunun bir ispatı, bende beğenmiştim ama yinede değişti mekan,

ikisininde birbirinden farklı ve diğerinde olmayan artıları var.
yosunsuz, kokusuz, sineksiz A planının değişme sebebi uzun zamandır söylediklerinden bambaşka birşey :cat:

Sevgili karmacoma,
Bi yanlış anlama var galiba...
Beni bilen bilir, Ben soru sormam :wiinkk:

Moderatör (forrap)
Sevgili karmacoma,
Bi yanlış anlama var galiba...
Beni bilen bilir, Ben soru sormam :wiinkk:

Ve konu uzamadan yarın beklenir,eğlencenin tadına varılır,herşey düşünüldü ciddi anlamda emek sarfedildi.. :wiinkk: Karmacoma ve Cesi nin elinden geldiğini fazlasıyla yaptığına zaten sanıyorum ki kimsenin şüphesi yoktur..
Ben İzmir e geldiğimde herşeyin fazlasıyla yolunda gittiğini,B planına kadar herşeyin yapıldığını gördüm ve iyi ki de bu işi karmacoma ve cesi yapmış dedim.Emrivakiye getirdiğim işi ne kadar isteyerek ve özveriyle yaptıklarını gördüm,ne kadar teşekkür etsem azdır.

I love you Cesi,I love you Karmacoma diyorum,başka da birşey demiyorum :)

Herşey düşünüldü,herşey ayarlandı.Geriye tak kalan eğlencenin tadını çıkarmak...

Gerçekten büyük bir organizasyon ve gerçekten sarfedilen büyük emekler var ortada...Bu sepepten herşeyin mükemmel olacağından hiç kimsenim şüphesi olmasın.
Yaptıklarımız,yapacaklarımızın teminatıdır :wiinkk:

Söz konusu MT İzmir ise gerisi teferruattır..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sen ilerde belediye başkanı da olursun şimdi..... :p

Bu ne edebiyat parçalamak..... Tebrikler... Karavana işe yaramış ....:p

Sevgili Forrap, :rendeer:
Yılların tozu birikti üstümüzde, sözün sözümdür.
Konu uzamadan yarın beklenir diyorsan, beklenir. :pr:

herşey güzel olacak yeterki saatinde toplanalım gerekli görüşmeler yapılsın sayın müdürüm başta olsun sonra ne olursa olsun :cat:

yorgunluktan kendime gelemedim 2 göndür inşallah yarın erken kalkıp hazırlanırım .:wiinkk:

olay yerine yolumuzun çok uzun olmasından dolayı biraz mecburiyetten birazda deliliğimizden erken vardık gittardando ile....gece gözlerimize bir gram uyku girmeden sizleri beklyioruz.

evden çıkmadan önce bi baakayım dedimmm.. sanırım toplanılacak mekana en uzak mesafede ben varım, yolcu yolunda gerek :D

hepimize hayırlı yolculuklar.:cat:

Ah be sahinbirinci abii....gittardando yu almışken beni de alsaydın ya ikiye kadar bekledim seni....Bende gelmeyi çok istiyodum ama şartlar ve aile elvermedi....:pr::queen::cherry:

neyse bende çıkıyım toplantı yerine ancak varırım 3. dakada :queen: ali inşallah gitarını getirmişin :bounce:

Tüm Arkadaşlara Hayırlı Yolculuk Dilerim Kazasız Belasız Inşallah.sevgilerle.

Kazasız, sorunsuz, eğlenceli bir kutlama olması dileğiyle.Saygılarımla.:rendeer:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ümmet abi özgür geldimi yanına:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar