ÖNEMLİ DUYURU!
Kutlamanın yapılacağı otel çeşitli sebeplerden ötürü (isteyene açıklamasını yapma opsiyonu bulunmakla beraber burada özetle sadece duyurusunu yapıyorum) Şahika otel yerine B planındaki
Otel Selina ya geçiş yapılmıştır.Otel Selina Otel Şahika nın 150-200 metre kadar ilerisindedir.Cesi ve Karmacoma ya bu eğlenceyi her türlü sorunsuz ve mükemmel geçmesi adına tek şıkta kalmayıp ne olur ne olmaz düşüncesiyle ekstra yaptıkları b planı ve verdikleri tüm çabadan ötürü teşekkürler :cat:
Otelden Birkaç Fotoğraf:
Ücretlendirmede bir değişiklilik bulunmamakla beraber,ufak tefek daha da iyi yönde değişikliklerin olduğunu belirtebilirim.
Akşam yemeği: Çorba + Karışık Izgara (Izgara köfte + tavuk ) + Pilav + patates kızartması + salata
+
Sabah kahvaltısı
Ücrete dahil.
Ekstra ücrete tabi olan ürünlerin bir kısmının ücretlendirmesini de yazıyorum;
Bira Ücreti : Bize özel olarak 3 ytl (biralar şişe bira,açık bira değil)
Kutu içecekler (kola,fanta,gazoz vs.) : 2 ytl
70 lik rakı: 45 YTL
(Rakılar yeni rakı )
35 lik aslan sütü : 30 YTL
Ve en çok Wallace ı ilgilendiren kısmı

Çaylar mühesseseden

(Wallace çay komasına girip bizi yalnız koma

)
Otel denize 100 metre olmakla beraber havuzlu olup (hem yetişkin hemde çocuk havuzu bulunuyor ) her odada klima bulunmaktadır.
Eğlencemizi yapabileceğimiz açık ve kapalı yerleri var,gecenin ilerleyen saatleri neyi gösterir bilinmez

Uyumayı düşünen,benim pilim şu saatlerde biter diyen,bende kalp var fazla eğlenceye gelemem diyen arkadaşların haricinde kalan dostlara uyku yok
Uyku mu o da ne:silent:
Otelin İnternet adresine girip daha detaylı fotoğraflara vs. ye bakabilirsiniz,adres :
http://selinahotel.com/
Yarın gezi öncesi yola çıkmadan önce brifing verileceğinden ve ufak planlamaların son haddine ulaşılacağından bilhassa motosiklet ile geziye katılacak,riderlık yapacak arkadaşların buluşma yerine 12 de gelmesi gerekmektedir.
Süpriz aktivitelere her an hazırlıklı,her anı eğlence ve adrenalin dolu bu geceye katılım gösteren,renk katan herkese şimdiden teşekkürler :cat: