ümmet abi ayağına sağlık hepimizden önce orda olup bizi karşıladın :rendeer:
geceyi en güzel resimler anlatacak galiba ama ufak tefek anlatayım
grup sürüşü, otele varış, odaların paylaşılması gibi ayrıntıları atlarsak saat 5 gibi olayımız başladı. akşam yemeği öncesi patates cipsleri hamburger ve biralar ile havuz başında yorgunluk atıldı. yolun yorgunluğuna bira ve havuz gibisi yokmuş vallahi

neyse sohbet şamata falan derken akşam yemeğine geçildi...yemek salonu otelin teras katında deniz manzaralı ve fena değildi...Bahtiyar sağolsun düşünmüş balonlar ve fişeklerden oluşan bi kumanya hazırlamış

balonları şişirdik bağladık yemek salonunu süsledik hepberaber...sonra gece aktı gitti eğlence, dans, muhabbet.ali gitarıyla ve güzel sesiyle ortama can kattı...içkiler içildi vs derken havuz başında dewam etmeye karar verdik geceye...havuz başında uykuya kaçanlar haricinde kalanlarla takıldık, gitar tıngırdadı, havuz şıpırdadı bolbol yüzdük eğlendik...Rahmi dedemiz herkesi havuzdan çıkarıp aldığı biraları havuza attı ve bira kapmaca oynadık :queen: birbirini havuza atanlar vs vs(cengiz abi ne işin var senin motor pantolonuyla havuzda

)...eğlence nasıl anlatılır bilmem ama merak edenlere kısaca özetledim...resimler geldikçe paylaşımım kafada şekillenir herhalde (gerçi bu yorgunlukla ne anlattım emin değilim:queen
hadi selametle, ben yatar