MT İZMİR 3.ncü yıldönümü kutlamasına tüm MT davetlidir. 23-24 Ağustos 08 kuşadası

Super Moderator
Haftasonu, hayatımın belki de en zor günlerinden birkaçını yaşadım... Uğraşmam, başetmem gereken o kadar şey arasında ben otobüse yetişmeyi, yetişemeyeceğimi anlayınca gitmenin başka yollarını düşünüyordum bir yandan da.. Gidemeyeceğimi kabul ettiğimdeyse o 2-3 günüm gidememenin pişmanlığıyla, o kadar söz verip durmuşken tutamamanın acısıyla geçti. Dün gece bilgisayara oturup da karmacoma ve cesi'nin saçmalıklarını görünceyse boşuna üzüldüğümü, boşuna acı çektiğimi düşünüyorum artık..
Şu an en büyük sıkıntım Tuncer'i yine görememiş olmak, artık her fırsatta İzmir'e gelmeye çalışmak yerine, zamanı geldiğinde Tuncer'e gelmeye uğraşırım artık..

Herkese kabullendiği yolda başarılar...

[not]Mesajı hala devam eden şaşkınlıkla kırgınlıkla yazdım, İzmir'in benim için anlamı çok çok büyük, görmeyi, irtibatta kalmayı istediğim sayamayacağım kadar insan var; ama İzmir'i temsilen İstanbul'a gelmeleriyle tanıdığım, İzmir'e öylesine uğradığımda bile imkansızlıklar içinde, gelemeyeceklerini, sebeplerini bilmeme rağmen, fırsat yaratıp görüşmeye gelen, son gelişimde rahatsız edişimden bıkmayıp, her anımda yanımda olan bu iki kişinin bu kadar ani ve sebepsiz(bahaneli ama sebepsiz) kararı hala inanılmaz derecede rahatsız ediyor beni.[/not]

çok güzel bir haftasonu geçirmişsiniz arkadaşlar
fotolara baktıkça içim gitti
hep böyle bir arada geçireceğiniz yüzünüzde gülücüklerin olacağı nice
seneleri birlikte geçirmenizi diliyorum

çok güzel bir haftasonu geçirmişsiniz arkadaşlar
fotolara baktıkça içim gitti
hep böyle bir arada geçireceğiniz yüzünüzde gülücüklerin olacağı nice
seneleri birlikte geçirmenizi diliyorum

eywallah hocam sağolasın. 4.taş günümüzde seni de aramızda görmek isteriz:cat:

nice uzun yılara doslukla hep beraber olsun aranızda bulunamadım cok iterdim oma olmadıinşalah bidahaki sefere tüm motor dostlarına selamlar

İyi de çatalcım gümüldür nere yıldönümünün yapıldığı otel nire?......:silent::silent:

Kafam allak bullak oldu şimdik....Koyu bir çay içeyim en iyisimi....:p

alp kardeşim orada yer kalmadıgı için yada yanlış anlaşılmalardan dolayı yarı yoldan dönüş yaptık gümüldür doganbey beldesinde çok hoş bir yerde misafir edildik ama kalbimiz hep sizinleydi ayrıca burada m.t izmir üyelerine çok sevgi selinde bulunuldu buradaki dostlar tüm imkanlarını kullandılar bizler için ve hepimizi davet ettiler fiatı da çok çok uygun sabah 04 de kadar da biç kılapta eglendik

alp kardeşim orada yer kalmadıgı için yada yanlış anlaşılmalardan dolayı yarı yoldan dönüş yaptık gümüldür doganbey beldesinde çok hoş bir yerde misafir edildik ama kalbimiz hep sizinleydi ayrıca burada m.t izmir üyelerine çok sevgi selinde bulunuldu buradaki dostlar tüm imkanlarını kullandılar bizler için ve hepimizi davet ettiler fiatı da çok çok uygun sabah 04 de kadar da biç kılapta eglendik

:queen::queen: abi öldürdün akşam akşam beni =)))

İyi geceler. Ben de fotograflarınızı gordum. Hos vakit gecirdiginize cok sevindim. En kisa zamanda da yuz yuze gelebilmek dilegiyle herkese cok selamlar... :)

Evet, İzmir MT olarak acısı,tatlısı ile güzel bir yılı daha geride bıraktık sanıyorum:wiinkk: önemli olan, her ne olursa olsun bir araya gelerek mutlu olmasını ve eğlenmesini bilmemiz sanırım....
Bu yılki toplantımıza emeği geçen herkese tek tek teşekkür etmek istiyorum....gerçekten güzel bir geceydi.
İstanbul,Havran,Muğla ve Bodrum'dan gelen ağabey ve kardeşlerime ayrıca teşekkür ederim:rendeer:
Ertesi gün milli parka giderek yine güzel bir gün geçirdiğimiz unutmamak gerek:) katılan herkese tekrar teşekkürler.
Geçirdiğimiz güzel anların hatırasına bende bazı fotoğrafı sizlerle paylaşmak istiyorum :wiinkk:

1aop2.jpg

bulusma2cx2.jpg

bulusma1iv9.jpg

88082013qp6.jpg

27669051yh5.jpg

53440291ky4.jpg

43418490mr3.jpg

35736533ug3.jpg

14nc1.jpg

10fw6.jpg

34991718au5.jpg

11bi0.jpg

55559685ui8.jpg

12xp7.jpg

13so6.jpg

18xi4.jpg

17qq7.jpg

15aj4.jpg

19je9.jpg

21vq3.jpg

22oz0.jpg

22pj6.jpg

23ka5.jpg

25sf6.jpg

26mc1.jpg

27wp2.jpg

28bm0.jpg

29lx0.jpg

30qu7.jpg

33xr4.jpg

34jg9.jpg

3silahsrler35gu4.jpg

36ug7.jpg

gitarahazirlik37dw9.jpg

fotomuhabirirahmiabi38kk4.jpg

39cl9.jpg

40hb1.jpg

41hf2.jpg

cancan42xd2.jpg

2kolluahtapotvecani43zh5.jpg

44qq7.jpg

45sh0.jpg

ahmethocavegrencileri46bk8.jpg

ahmethocarnekliyor48fe7.jpg

49qw2.jpg

50mc0.jpg

52zr2.jpg

53iu6.jpg

irkinlergeldi54vs6.jpg

buadamnereyebakiyor55pq4.jpg

57if1.jpg

58ax5.jpg

59nm2.jpg

buiftbirbaska60gk9.jpg

Derin aşk bu olsa gerek...
61cc8.jpg

62nx6.jpg

63jw1.jpg

65rc5.jpg

64fv8.jpg

66gy4.jpg

68rw4.jpg

70fi9.jpg

71rn4.jpg

72kt5.jpg

73kv1.jpg

74lj7.jpg

75jf0.jpg

asker77gf1.jpg

my.php

78sf2.jpg

79dq0.jpg

özer abi ve marina' ya fotoğraflar için çok çok teşekkürler. :rendeer:
hepsi birbirinden güzel...

herşey 10 numara gözüküyor..fotolar için emek veren tüm arkadaşlara tşkler..:rendeer:

arkadaşlar hepinize paylaşımınız için teşekkürler bizleri iyi ve hoş karşıladınız bir dahaki kutlamalarda buluşmak üzere hepinize sağlıklı şürüşler:rendeer:

özer abi işte budur.çok güzel resimler

Ne demek Şahin'im, katılan ve pozlarını esirgemeyen sizler güzelsiniz:wiinkk:

özer abi ve marina' ya fotoğraflar için çok çok teşekkürler. :rendeer:
hepsi birbirinden güzel...

Evet gerçektende güzel anları ölümsüzleştirdik hep birlikte sana'da, Aykut'a da teşekkürler minik böcek:)

herşey 10 numara gözüküyor..fotolar için emek veren tüm arkadaşlara tşkler..:rendeer:

Evet Taner'im gerçekten ufak tefek aksalıkların dışında genel olarak eğlendik ve mutlu ayrıldık bu beraberlikten:cat:inşallah seneye daha da güzelini yapmak nasip olur:cat:

fotoğraflar ve paylaşımlarınızın için teşekkürler

Fotoğraflarımızla ilgilenip bakmanız bile bir paylaşımdır kardeşim:wiinkk: biz teşekkür ederiz.

arkadaşlar hepinize paylaşımınız için teşekkürler bizleri iyi ve hoş karşıladınız bir dahaki kutlamalarda buluşmak üzere hepinize sağlıklı şürüşler:rendeer:

Katılımınızdan dolayı biz teşekkürlerimizi bir borç biliriz:rendeer:
Allah nasip ederse seneye yine ve daha büyük bir katılımla birlikte olacağımızı ümit ediyorum:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar