MT İZMİR 3.ncü yıldönümü kutlamasına tüm MT davetlidir. 23-24 Ağustos 08 kuşadası

Havranlı dostlarım için, herşey yazılmış okunmuş , ilave edecek başka bişey yok sadece yolunuzu gözlüyoruz.

öncelikle bir yanlış anlamaya son verelim GRUP diye sözü edilen bir süredir evde inzivaya çekilen ve işlerinden ötürü motorunla kardeş olan ve şu an elindeki tek GRUP ailesi olan bendeniz +5 olarak aranızda olacağım şimdilik +5 daha ileride ne olur bilinmez bu konuda emeği geçen tüm arkadaşlarımı güzel bir organizasyon yaptıkları için kutluyorum emeklerinin karşılığı olarak sevgi ve saygımı sunuyorum :rendeer:

öncelikle bir yanlış anlamaya son verelim GRUP diye sözü edilen bir süredir evde inzivaya çekilen ve işlerinden ötürü motorunla kardeş olan ve şu an elindeki tek GRUP ailesi olan bendeniz +5 olarak aranızda olacağım şimdilik +5 daha ileride ne olur bilinmez bu konuda emeği geçen tüm arkadaşlarımı güzel bir organizasyon yaptıkları için kutluyorum emeklerinin karşılığı olarak sevgi ve saygımı sunuyorum :rendeer:

cengiz abicim çok sağol senin de emeyin az geçmedi:rendeer:. hepimize düşen gürev bu. mt camiasını elimizden geldiyince ayakta tutmak bizler var oldukça mt de hep var olacak yanlış anlaşılan konuyuda aydınlatığın içinde çok sevindim :cat:mt ye her zaman ışık oldun bu bir gerçek her zaman öyle kal büyüklerime saygılar :rendeer:

yaw şimdi ChİpSEt07 ( erdal ) le ben gelsek bısı de aranıza alırmısınız otobusle gelcez ama bizim yaş 18 bile değil:pale:

gençler gece gece güldür dünüz beni allahta sizi güldürsün :queen::rendeer:

ya hızlı abi güzel abi cesi abi en hızlı abi :salut: ama bizde çok gelmek istiyoruz izin problem değil parada biriktitiriz :cat:

ozo ile biz böle bazen gidioz gezmeye mesela bu 15 tatilde malatya ardından adana ardından mersin tarsus bu yazada kıbrıs düşünüyoduk ama vazgeçtik 15 tatilde soğukta gideriz dedik

şimdi senin yorumun gelebilirsiniz demek oluyo demi hızlı abi :D :salut:

ya hızlı abi güzel abi cesi abi en hızlı abi :salut: ama bizde çok gelmek istiyoruz izin problem değil parada biriktitiriz :cat:

ozo ile biz böle bazen gidioz gezmeye mesela bu 15 tatilde malatya ardından adana ardından mersin tarsus bu yazada kıbrıs düşünüyoduk ama vazgeçtik 15 tatilde soğukta gideriz dedik

şimdi senin yorumun gelebilirsiniz demek oluyo demi hızlı abi :D :salut:

gençler başlığı okudunuz eyer topikteki başlığa uygunsanız buyrun gelin tabiki sizlerde kardeşlerimiz siniz tabi güvenlik açısından bazı pırensibler var onlara uymak lazım :rendeer:

İzmir MT nin 3.yıl etkinliklerinde Havran Motor dostları sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacaktır.5-7 kişi olacağız.Kesin sayıyı 18 ağustosta bildiririz. Selam sevgilerimizle görüşmek dileğiyle.

Ooohh desenize yine güzel bir eğlence var:mrgreen:katılımınız için teşekkürler Havranlı ağbeylerim - kardeşlerim:rendeer:
İnşallah Manisa MT'deki değerli kardeşlerimizde katılır ve eğlencemiz daha da bir anlam kazanır:rendeer:

motor aşkımızı engelleyemessinizzzzzzzzzzz :mrgreen:

Motor aşkınız sonsuza dek sürsün genç adam. Ama Antalya MT nin toplantılarına katılın, gezilerine katılın, gurup sürüşü hakkında yeterli bilginiz ,tecrübeniz olsun. VE İLERİDE ALLAH istediğniz motoru'da nasip etsin bizde, sizleri aramızda görmekten gurur duyalım.

nerdesiniz motorcu dostlar, 3. yıldönümü diyoruz, MT izmir diyoruz, otel deniz güneş daha ne istiyosunuz sesiniz çıksın biraz...daha ne kadar sessiz kalıcaksınız, pazartesi son gün...kimler gelmeyi düşünüyor???

nerdesiniz motorcu dostlar, 3. yıldönümü diyoruz, MT izmir diyoruz, otel deniz güneş daha ne istiyosunuz sesiniz çıksın biraz...daha ne kadar sessiz kalıcaksınız, pazartesi son gün...kimler gelmeyi düşünüyor???

AYKUTum sabah ZEYTİNLİ yollarına düşüyom:cat:
kutlamaya yetişmeye çalışacam yaw:)

hemen kızma bana yaw:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar