Beni Rize'den gelip alabilirseniz yoldönümü kutlamalarınıza katılabilirim![]()
öncelikle bir yanlış anlamaya son verelim GRUP diye sözü edilen bir süredir evde inzivaya çekilen ve işlerinden ötürü motorunla kardeş olan ve şu an elindeki tek GRUP ailesi olan bendeniz +5 olarak aranızda olacağım şimdilik +5 daha ileride ne olur bilinmez bu konuda emeği geçen tüm arkadaşlarımı güzel bir organizasyon yaptıkları için kutluyorum emeklerinin karşılığı olarak sevgi ve saygımı sunuyorum :rendeer:
yaw şimdi ChİpSEt07 ( erdal ) le ben gelsek bısı de aranıza alırmısınız otobusle gelcez ama bizim yaş 18 bile değilale:
AYNEN yawww :salut:r::bestmt:::haapppy:
erdal ağla dediysek o kadar da dağil yuhr::mrgreen:
gençler gece gece güldür dünüz beni allahta sizi güldürsün :queen::rendeer:
ya hızlı abi güzel abi cesi abi en hızlı abi :salut: ama bizde çok gelmek istiyoruz izin problem değil parada biriktitiriz :cat:
ozo ile biz böle bazen gidioz gezmeye mesela bu 15 tatilde malatya ardından adana ardından mersin tarsus bu yazada kıbrıs düşünüyoduk ama vazgeçtik 15 tatilde soğukta gideriz dedik
şimdi senin yorumun gelebilirsiniz demek oluyo demi hızlı abi:salut:
bir gün yine böyle bi buluşma olcak bir zamanlar iki ufak çocuk wardı diycez![]()
İzmir MT nin 3.yıl etkinliklerinde Havran Motor dostları sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacaktır.5-7 kişi olacağız.Kesin sayıyı 18 ağustosta bildiririz. Selam sevgilerimizle görüşmek dileğiyle.
motor aşkımızı engelleyemessinizzzzzzzzzzz :mrgreen:
nerdesiniz motorcu dostlar, 3. yıldönümü diyoruz, MT izmir diyoruz, otel deniz güneş daha ne istiyosunuz sesiniz çıksın biraz...daha ne kadar sessiz kalıcaksınız, pazartesi son gün...kimler gelmeyi düşünüyor???