MT İZMİR 3.ncü yıldönümü kutlamasına tüm MT davetlidir. 23-24 Ağustos 08 kuşadası

yüzünü gören cennetlik valla...bekliyoruz bu sefer :rendeer:

Kısmetsee görüşeceizdirr.. :cat: :rendeer:

Yanlız yüzünü mü???:salut:
Sarı sarı, lüle lüle saçlarını gören de cennetlik...:queen:
:rendeer::rendeer::rendeer:

Aşkolsunn yaww.. Daha yeni karşılaştık ve görüştük Kordon da Okram seninlee.. :silent: Ne çabuk unutuyon bakimm senn... :p Neyse inşallah görüşmek üzeree.. :rendeer:

saça aldanma abi o belkide çoktan değişmiştir, kızıl kısacık saçlı olarak çıkabilir karşımıza:queen:...saçları unut yüzü unutma:p

:mrgreen: birazcık da olsa değiştimm ama saçımı kısacık kestirip kızıla boyamadımm... :queen:

kankaaaa ben ve titrek her zaman emrinize amadeyiz. Biliyorsun ki kadrolu artçım her zaman sensindir.

Canımm kankamm benimm teşkürr ederimm biliyorum kadrolu artçın olduğumu ve eğer +1 gelmezsemm -ki henüz belli deill bu hafta belli olurr.. :wiinkk: - sonuca göre aloo derimm sanaa o ayrıı... :cherry: :wiinkk: :rendeer:

Sen olmazsan olmaz zaten kardeşim benim:wiinkk:

Lodos'um rahatsız etmekte ne demek yav....sizlerde gelirseniz tam şahane olur valla:cat: allah eğlenmek nasip etsin hep beraber ve birlikte...kaşınanı da kaşırsın hani...

KONU DIŞI:
Tuğçe sen Rumeli Hisar'ın ne tarafında ikamet etmektesin?
Kilisenin hemen üst kısmında çok sevdiğim bir ağabeyim ( ailesiyle ) oturmakta...yaklaşık 11 yıllığına da olsa ben de eski bir Yeniköy'lüyüm:mrgreen:

Aaa kimmiş ooo tanırım kesinn..
Ben sahil tarafındayım ama ordakieleride bilirim:cat:

Eger islerimde bir aksilik cıkmaz ve sizin icin bir mahsuru olmazsa, ben de gelmek istiyorum. :queen:

sevgili sanatizim ilk sayfada belirtilen kırmızı uyarılar MT İZMİRin bütün organizasyonlarında uygulanan değişmez kuralıdır, eğer ben yanlış hatırlıyorsam ve bulunduğun bir etkinlik var ise yada gruptan sana referans verip beni uyaracak biri olursa başımızın üstünde yerin var, ama benim sandığım gibi toplantı yada gezi hiç birine katılmamış isen sanırım bu defalık şansın yok gibi görünüyo, bi de gelmek istemene neden gülüyon onu anlamadım:)

İLK SAYFAYA KATILIM LİSTESİ KARALAMALARINA BAŞLANMIŞTIR, DÜZELTMELER, EKLEMELER, ÇIKARMALAR GEREKTİREN BİR HATA YAPTIYSAM YADA DEĞİŞİK GELİŞMELER OLUR İSE BİLDİRİRSENİZ SEVİNİRİM :rendeer:

havran motor dostları çok büyük bir aksilik olmazsa bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyar.

sevgili sanatizim ilk sayfada belirtilen kırmızı uyarılar MT İZMİRin bütün organizasyonlarında uygulanan değişmez kuralıdır, eğer ben yanlış hatırlıyorsam ve bulunduğun bir etkinlik var ise yada gruptan sana referans verip beni uyaracak biri olursa başımızın üstünde yerin var, ama benim sandığım gibi toplantı yada gezi hiç birine katılmamış isen sanırım bu defalık şansın yok gibi görünüyo, bi de gelmek istemene neden gülüyon onu anlamadım:) QUOTE]

Değerli sanatizm,
Mustafa kardeşimizi lütfen yanlış anlama:wiinkk: İzmir MT olarak aldığım kesin bir karar var.Haftalık toplantılarımıza en az 3 kez katılım göstermemiş arkadaşlarımızı direkt olarak toplu sürüşlere davet etmiyoruz.
Bu sadece üzücü olayları peşinen bertaraf etmek üzere alınan bir tedbirdir.
Sana referans olabilecek bir tanıdığımıza var ise sorunda yok demektir:cat:
Selamlar...

havran motor dostları çok büyük bir aksilik olmazsa bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyar.
Havranlı ağabeylerimiz,kardeşlerimiz, inşallah bir aksilik olmaz ve yine yeniden hep birlikte oluruz:rendeer:

Son düzenleme:
Eeee Havran Motor Dostları da geliyorsa güzel eğleneceğiz demektir. Yalnız ufak bir mesele var, benim gitarım o gün kullanımda olacağı için birilerinin fazladan gitar getirmesi gerekiyor :) Naapcez?

Eeee Havran Motor Dostları da geliyorsa güzel eğleneceğiz demektir. Yalnız ufak bir mesele var, benim gitarım o gün kullanımda olacağı için birilerinin fazladan gitar getirmesi gerekiyor :) Naapcez?

duyulmaz geleceğim dedi, o getirir gitar
seni oralarda gitarsız bırakmayız, e kendimizide müzik ziyafetsiz bırakmayız :queen:

havranlı arkadaşlar izmir mt'nin 3. yaş gününü kutlar, dostlar neredeyse muhabbetin orada olduğunu ve mekanın orası olduğunu kabul eder, rahmi ustam.

İbrahim Aslında sizleri de Aramızda görmekten Çok mutlu olacağımızı bilmeni isterim. Adı üstünde Zeytinli Rock festivali diyor , bizler rock cu değil MOTORCUYUZ Lütfen toplanıp gelin.Bekliyoruz.

Aaaa süpermişş bu kutlamaa.. Bütün eski ve yeni dostları görmek içinn..
Ne zamandır toplantılara katılamıyordumm barii bu MT-İZMİR'in 3.yıl dönümü bi vesile olsunn...
Kısmetsee yıldönümünde görüşmek üzeree..
MT-İZMİR ile Bu güzel dostluk ortamında daha nice seneleree... :rendeer:

Ayben , özlettin kendini Bekliyoruz.

Son düzenleme:
duyulmaz geleceğim dedi, o getirir gitar
seni oralarda gitarsız bırakmayız, e kendimizide müzik ziyafetsiz bırakmayız :queen:

Duyulmaz da bas gitar var. Klasik gitarı da malesef bi işe yaramaz. Başka?

İbrahim Aslında sizleri de Aramızda görmekten Çok mutlu olacağımızı bilmeni isterim. Adı üstünde Zeytinli Rock festivali diyor , bizler rock cu değil MOTORCUYUZ Lütfen toplanıp gelin.Bekliyoruz.

Ayben , özlettin kendini Bekliyoruz.

Dedem bizde ROCK feste gidecez ama. Hem ROckcı hem motorcuysak napalım:salut::salut:

gittardando nun yanına gidemedim yoğunluktan ama görüştüğümüz kadarıyla arabayla gelme ihtimaline karşı gitar bateri orkestra falan doldurur geliriz.:mrgreen:

ibrahim hocam bu özel haftasonunda yanımızda olma düşünceniz çok anlamlı bir jest :rendeer:

ee artık gelecekmisiniz demiyorum, sadece kaç kişi geleceksiniz onun haberini bekleyeceğim sizden :wiinkk:

sevgili sanatizim ilk sayfada belirtilen kırmızı uyarılar MT İZMİRin bütün organizasyonlarında uygulanan değişmez kuralıdır, eğer ben yanlış hatırlıyorsam ve bulunduğun bir etkinlik var ise yada gruptan sana referans verip beni uyaracak biri olursa başımızın üstünde yerin var, ama benim sandığım gibi toplantı yada gezi hiç birine katılmamış isen sanırım bu defalık şansın yok gibi görünüyo, bi de gelmek istemene neden gülüyon onu anlamadım:)

Aslinda gelebilme ihtimalim oldugunu dusunmek bile heyecandan sırıtmam icin yeterliydi kendimce...

Değerli sanatizm,
Mustafa kardeşimizi lütfen yanlış anlama:wiinkk: İzmir MT olarak aldığım kesin bir karar var.Haftalık toplantılarımıza en az 3 kez katılım göstermemiş arkadaşlarımızı direkt olarak toplu sürüşlere davet etmiyoruz.
Bu sadece üzücü olayları peşinen bertaraf etmek üzere alınan bir tedbirdir.
Sana referans olabilecek bir tanıdığımıza var ise sorunda yok demektir:cat:
Selamlar...

Nezaketiniz ve arkadasiniz adina yazdiklariniz icin tesekkur ederim.
Toplantilarinizin her birine bir an once ve surekli katilmak istiyorum, fakat islerimin yogunlugu sebebiyle halâ basaramadim.

Ada gezintiniz icin de gelememe ihtimalim yuksek gorunuyor fakat problem degil.

Tedbir konusunda size katildigimi ve kesinlikle dogru hareket ettiginizi dusundugumu bilmenizi isterim.

cuma günü toplantımıza bekleriz...gel tanışalım orda ayrıntıları konuşuruz :wiinkk:

Cok istiyorum fakat yine izmir disindayim :pale:

cuma günü toplantımıza bekleriz...gel tanışalım orda ayrıntıları konuşuruz :wiinkk:

Gelebilirsem eger size nasil ulasacagim ve saat kacta nerede olacagim konusunda da bilgi sahibi degilim.

Son düzenleme:
İzmir MT nin 3.yıl etkinliklerinde Havran Motor dostları sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacaktır.5-7 kişi olacağız.Kesin sayıyı 18 ağustosta bildiririz. Selam sevgilerimizle görüşmek dileğiyle.

İzmir MT nin 3.yıl etkinliklerinde Havran Motor dostları sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacaktır.5-7 kişi olacağız.Kesin sayıyı 18 ağustosta bildiririz. Selam sevgilerimizle görüşmek dileğiyle.

hadi hayırlısı. kazasız belasız gelinde gerisi sorun değil. özlemiştik sizleri. tüm dostlara sevgiler selamlar:cat::rendeer:

Tedbir konusunda size katildigimi ve kesinlikle dogru hareket ettiginizi dusundugumu bilmenizi isterim.

ilk toplantımızda tanışmak ümidiyle
anlayışın için teşekkür ederim:rendeer:

çok güzel bir haber, pazartesi sizi bekleyeceğim,:cat:
selam, sevgi ve saygılar :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar