günaydın izmir :rendeer:
günaydın
günaydın herkeze :cat: büyük gün bugün 8 saat 54 dakika kaldı
günaydın izmir :rendeer:
nick tanıdık geldi ama simanı çıkaramadımBende geliyorum. Unutmadınız dimi beni?
Toplantıları hep forumdan takip ediyordum ama bu sefer aksilik olmazsa bende katılacam,görüşmek üzere...
topiğe bi şey yazmayıp süpriz yaptık iyi ki yapmışız eski dostlarımızı gördügümüze sevindik.görüpte sevinecegimiz insanlardı sonucta(!)
katılan herkese teşekkürler güzel bir geceydi.bizlerle birlikte olmayı isteyipte olamayanlar çok şey kaçırdı![]()
valla millet kendini sokaklara atmış...çok kalabalıktı heryer
uzun zamandır görmediklerimi gördüm, full kadro oldu nerdeyse
gelenlerin ayağına sağlık
resimleri bekliyrouz
Ben zaten Bornova'da yaşıyorum ama motorla fazla gezemiyorum işler nedeniyle,kesin kargoya filan giderken görmüşsündür.valla millet kendini sokaklara atmış...çok kalabalıktı heryer
uzun zamandır görmediklerimi gördüm, full kadro oldu nerdeyse
gelenlerin ayağına sağlık
resimleri bekliyrouz
güzel bir toplantı olmuş yine inan gelmeyi o kadar çok istedim ki ama bi türlü kaçamak yapamadım dayımın kızı evlenio onun için bi tatlı telaşe içindeyim başka toplantılarda ve gezilere artık nasipse
Ben zaten Bornova'da yaşıyorum ama motorla fazla gezemiyorum işler nedeniyle,kesin kargoya filan giderken görmüşsündür.
Herkesle tanıştığıma memnun oldum, gelecek toplantı ve etkinliklerde görüşmek üzere...