[MT-İZMİR] 29 mayıs Çayır Çimen Toplantısı

Toplantıları hep forumdan takip ediyordum ama bu sefer aksilik olmazsa bende katılacam,görüşmek üzere...

erkmen döndünmü yurda, şuraya bi mesaj bırak yaw...cuma geliyorum deyip gelmeyişini özlemişiz :queen:
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
chatkut+, hedowich, KadZe, astral

eh herkes büğün inciraltında olucak sanırım.bende 19 da orada olmaya çalışacağım.uzun süredir sizleri elimde olmayan nedenlerden dolayı görmemiştim.görüşmek dileği ile esenkalın.

Teşekkürler İzmir MT.Sizlerle tanışmak güzeldi. Geç saatlere kadar kalamadım bu kez ama bir dahakine daha uzun sohbet etmek dileğiyle:wiinkk:

biz sana tesekkür ederiz kardeşim güzel muabbetin için herzaman bekleriz bende erken kalkamak zorunda kaldım.bizimkiler takılıyodur hala:cherry::cherry:

valla millet kendini sokaklara atmış...çok kalabalıktı heryer
uzun zamandır görmediklerimi gördüm, full kadro oldu nerdeyse
gelenlerin ayağına sağlık
resimleri bekliyrouz

topiğe bi şey yazmayıp süpriz yaptık iyi ki yapmışız eski dostlarımızı gördügümüze sevindik.görüpte sevinecegimiz insanlardı sonucta(!)
katılan herkese teşekkürler güzel bir geceydi.bizlerle birlikte olmayı isteyipte olamayanlar çok şey kaçırdı :)

fotoğrafları bekliyorum. marko abi , wallece murat hocam sizler gitmiyormusunuz ? :cherry:
peki ya özer abi :D

topiğe bi şey yazmayıp süpriz yaptık iyi ki yapmışız eski dostlarımızı gördügümüze sevindik.görüpte sevinecegimiz insanlardı sonucta(!)
katılan herkese teşekkürler güzel bir geceydi.bizlerle birlikte olmayı isteyipte olamayanlar çok şey kaçırdı :)

güzel bir toplantı olmuş yine inan gelmeyi o kadar çok istedim ki ama bi türlü kaçamak yapamadım dayımın kızı evlenio onun için bi tatlı telaşe içindeyim başka toplantılarda ve gezilere artık nasipse

REC

resimleri bekliyrouz

Teşekkürler İzmir MT.Sizlerle tanışmak güzeldi. Erken kalkmak zorunda kaldım ama bir dahakine daha uzun kalmak dileğiyle:cat:

resimleri bekliyrouz
Ben zaten Bornova'da yaşıyorum ama motorla fazla gezemiyorum işler nedeniyle,kesin kargoya filan giderken görmüşsündür.
Herkesle tanıştığıma memnun oldum, gelecek toplantı ve etkinliklerde görüşmek üzere...

güzel bir toplantı olmuş yine inan gelmeyi o kadar çok istedim ki ama bi türlü kaçamak yapamadım dayımın kızı evlenio onun için bi tatlı telaşe içindeyim başka toplantılarda ve gezilere artık nasipse

Metincim bir dahaki toplantılara katılırsın.Toplantıların kökü kurumadı ya :p
Kuzenin umarım mutlu our,hayırlısı olsun :) bizim için de eglen :wiinkk:

Ben zaten Bornova'da yaşıyorum ama motorla fazla gezemiyorum işler nedeniyle,kesin kargoya filan giderken görmüşsündür.
Herkesle tanıştığıma memnun oldum, gelecek toplantı ve etkinliklerde görüşmek üzere...

Olabilir Ata duragında babamın işyerinin orda gördüm büyük ihtimal seni :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar