[MT] İZMİR 29 Ekim Bu Cumhuriyet Bizim Korteji

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sanırım bir kaç kişi daha foto çekmişti..Onlarda koyarlar en kısa zamanda sanırım?... :wiinkk:

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler müthiş bir kortej oldu İZMİR yine farklı olduğunu gösterdi.... Tebrikler arkadaşlar....

Super Moderator
Katılan, o gururu paylaşan, herkese sonsuz tebrikler.:cat:

rif

direk benim çıktığım bi foto buldum sonunda :):) teşekkürler fotolar için wert :)

Rica ederim arkadaşlar cep telefonu olduğu için kalite biraz düşük ama idare edin artık:rendeer:

Daha biçok foto ve video çeken vardı aslında ben en az 4-5 kişi gördüm sanırım koyarlar yakında siteye:cat:

Rica ederim arkadaşlar cep telefonu olduğu için kalite biraz düşük ama idare edin artık:rendeer:

Daha biçok foto ve video çeken vardı aslında ben en az 4-5 kişi gördüm sanırım koyarlar yakında siteye:cat:

len wert misin nesin gökalple bir olmusunuz benim eğitim serüvenlerim hakkında ileri geri konusmusunuz.gelince hesabı sorulacak ona göre:bounce::bounce: :queen::queen: :p

len wert misin nesin gökalple bir olmusunuz benim eğitim serüvenlerim hakkında ileri geri konusmusunuz.gelince hesabı sorulacak ona göre:bounce::bounce: :queen::queen: :p

Mert ben bu arkadası çıkartamadım sen tanıyormusun,nerden kaynak??
geziye falan gelmişmiydi toplantılardanda pek hatırlamıyorum kendisini :cherry:

siz ne kadar uyumlu bi ikili oldunuz böle cosby showlar :cherry::cherry::cherry:
hele bi izmire ineyim katıcam abi toplantılarınıza:cherry::cherry: gezlerede gelebilirmiyim:cherry:?

Resimler için teşekkürler arkadaşlar....

UFK 50 yi ilk defa gördüm :mrgreen:

Yok valla müdür:silent:

Bu aralar parazit var sitede arada sırada İstanbul'dan yazılanlar nedense İzmir topiclerine karışıyo:p:queen:

İstanbul çık aradan İstanbul:queen::queen::queen:

siz ne kadar uyumlu bi ikili oldunuz böle cosby showlar :cherry::cherry::cherry:
hele bi izmire ineyim katıcam abi toplantılarınıza:cherry::cherry: gezlerede gelebilirmiyim:cherry:?

ehliyetin varsa gel ama Mert abinle iyi geçinmen gerekiyor ip kesmede üstüne yok bu aralar aman haa dikkat et :bounce:

:p:p:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:40 ----------

Yok valla müdür:silent:

Bu aralar parazit var sitede arada sırada İstanbul'dan yazılanlar nedense İzmir topiclerine karışıyo:p:queen:

İstanbul çık aradan İstanbul:queen::queen::queen:

551 mesajı istanbul mt de yapmış bu belli İzmir yazıyor ama acaba neresinden :queen::queen:

ehliyetin varsa gel ama Mert abinle iyi geçinmen gerekiyor ip kesmede üstüne yok bu aralar aman haa dikkat et :bounce:

:p:p:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:40 ----------

551 mesajı istanbul mt de yapmış bu belli İzmir yazıyor ama acaba neresinden :queen::queen:

:p:cat::rendeer::queen::cherry:

yaw bir daha kortejin en sonunda durmayacağım. hiç fotom yok mu? kortejdeydik ama belgeleyemedik sanki. neyse bende de bir kaç foto var bu yakınlarda yüklerim inşallah. güzel bir kortej oldu. kazasız belasız izmire yakışır şekilde yapıldı. katılan herkese teşekkürler. bu arada arabayla bize kortejde destek veren muzaffere ve tanımadığım koyu lacivert arabalı diğer arkadaşa da işbirlikleri için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar