[MT] İZMİR 29 Ekim Bu Cumhuriyet Bizim Korteji

29 EKİM 2009

Yer: Gündoğdu meydanı
Saat: 12:00

Arkadaşlar hiçbir izin girişiminde bulunmadık henüz ama eğer gerekirse onuda yaparız geçen sene topicini Aykut abi açmıştı bu sene bu şeref bana düştü ve geçen seneki kortejimizi bilen biliyo biz Erman ve Tuncer ile orda olucaz gelmek isteyen herkesi bekleriz ve gelmesini istediğim herkeside bekliyorum onlar kim olduklarını biliyo geliceklerinede adım gibi eminim güzargah yine aynı olur heralde İnciraltına doğru ama istersek değiştirebilirizde orda herşeyi ayarlarız kortejden sonrada canımız nasıl isterse öyle yaparız belki oturur çaylarız belkide farklı bi yere gaz açarız:cat:

Herkesin damarlarında akan kanın kudretine yakışır şekilde duyarlılık göstereceğine eminim:cat:

(Biraz faşizm yaptım ama o kadarda olur:p)

Katılım Listesi
1.forrap
2.izmirli_ua+willy
3.wert_35+mert
4.dynner(okul tatil olursa)
5.bikerboy35 (kesin oradayım)
6.oumar
7.viper75+Wallace
8.alp_tunay
9.apv41
10.chatkut+böcek
11.cihan_35+?
12.Extreme1929+ ?
13.oguz çatal+1
14.kaptanh+1k
15. Bhtyr_vfr+Sanatizm
16. VaScO1925
17.kemalist
18.darknigt35+ ilker
19.aguila
20.top speed
21.muhozo
22.washburn24
23.sessizcoo
24.alix35(işten kaçabilirse)
25.emreduman1
26.hay.alper.est(%50)
27.vademoglu
28.stunt_rider_35
29.yurtdas + 1
30.velespit-cbr
31.FRstyle
32.Murat2100
33.Özer & Racecat
34.rots+10
35.MARCHOCIAS

Moderatör tarafında düzenlendi:
Onay için çok teşekkürler Tuncer:rendeer:

Arkadaşlar söylemeyi unutmuşum eğer geçen seneki gibi Gündoğdu meydanı kapalı olursa yine ekonun ordaki ziraat bankasının önünde toplanır daha sonra meydana geçeriz:cat:

Bu arada bu topic benim ve Erman'ın MT deki 1. yıl dönümü olucak o bakımdanda ayrı bi önem teşkil ediyo:)

Topicide katılımsız şekilde açtığım için listeyi sürekli güncel tutucam:cat:

elbette ve tabiki de orda olucam.... umarım amacımıza ulaşırız... saygılar...

Mert izin konusunda bir araştır derim, bu tür, özellikle katılımın çok olacağı durumlarda izin şart diye biliyorum.

Tabii ki biz de orada olacağız :cat:

Bende gelmek isterdim arkadaşlar ama o gün gündüz vardiyam var :salut:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İşten kaytarabilirsem orda olucam... Katılmak çok çok anlamlı böyle günlerde yapılan etkinliklere..

İşallah diyelim ..... :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 PM ----------

Mert izin konusunda bir araştır derim, bu tür, özellikle katılımın çok olacağı durumlarda izin şart diye biliyorum.

Tabii ki biz de orada olacağız :cat:

İzin şart..Ama bayraklarla donanınca polis bişey demiyor.... Bazen önden eskortluk bile yapıyor.....

Zaten polis klüp olmadığımız için resmi başvurumuzu kabul etmeyecektir....

Etmeselerde yapanlara ses çıkarmıyorlar.... :cat::cat::cat:
Düşünce ve harcanacak emekler için şimdiden teşekkürler...:cat:

orada olacağız CUMHURİYETİN BEKÇİSİ olarak :rendeer:

okul tatil olursa ordayım :)

Tatil abicim tatil bütün okullar tatil:cat:

Katılım Listesi
1.forrap
2.izmirli_ua+willy
3.wert_35+mert
5.bikerboy35(işte olmazsa)
6.oumar
7.viper75
8.alp_tunay(işten kaytarabilirse)
9.apv41
10.chatkut+böcek

arkadaşlar kopyala yapıştırla listeyi güncelleyebilirsiniz bende devamlı güncelliycem:cat:

izin için alp_tunayında dediği gibi pek ellemiyolar bu gibi bayramlarda geçen senede izin alınmamıştı saolsun polisler bizim için yolu bile kesti hatta bizi resmi kortejde sanıp tören bitmeden tören alanına alan bayan bi komiser bile vardı:queen:

Son düzenleme:
Mertcim topic için ellerine sağlık...
bu sene erken bi başlık oldu, iyi olur umarım :cat:

İşten kaytarabilirsem orda olucam... Katılmak çok çok anlamlı böyle günlerde yapılan etkinliklere..

İşallah diyelim ..... :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 PM ----------

İzin şart..Ama bayraklarla donanınca polis bişey demiyor.... Bazen önden eskortluk bile yapıyor.....

Zaten polis klüp olmadığımız için resmi başvurumuzu kabul etmeyecektir....

Etmeselerde yapanlara ses çıkarmıyorlar.... :cat::cat::cat:
Düşünce ve harcanacak emekler için şimdiden teşekkürler...:cat:

Ben de doğrusunu öğrenmiş oldum.
Kortej için bayraklarımızı getirmeyi unutmayalım :cat:
Geçen bayramda bayrağım sopadan uçtu :pale: Sopanın ucunu sabitlemeyi unutmamak lazımmış :) Yeni bir bayrak almalıyım en kısa zamanda.

Moderatör (forrap)
2007 yılında yaptığımız oldukça büyüktü,diğer kulüp ve siteleride davet ettik.Bu yüzden ben kalabalık olacağını bildiğim için gidip emniyetle,terörle mücadele şubesiyle görüştüm ne olur ne olmaz diye.Kendileri de gayet sıcak bir şekilde yaklaştılar konuya saolsunlar.

Bu sene yapılan bu etkinlik bizim sitemizle sınırlı.Kalabalıklık oranı emniyetle başımızı belaya sokacak nitelikte olmayacaktır,grup aklı başında insanlardan oluşuyor.Zaten Türk bayrağıyla sarılmış motorları gören hiç bir polis de durun ne yapıyorsunuz demez.
Görüşülürse iyi olur,görüşülmezse bir sorun olmadığı sürece çok fark etmez,zaten yazılı bir izin verilmiyor,sözsel olarak destek veriliyor bu tarz kortejlere.Ben emniyetsel desteği almak,sürüşte polislerin de yanımızda olması ve izinli bir gösteri olması için görüşmüştüm.Nitekim öyle de oldu,ama işi başka bir grup üstlendi o ayrı.Amaç şov olmadığı için bizde sesimizi çıkartmadık.

Kısacası,orada görüşmek üzere:cat:

Mertcim topic için ellerine sağlık...
bu sene erken bi başlık oldu, iyi olur umarım :cat:

Rica ederim abi:rendeer:

Affına sığınarak yazdım ismini ama bi manin yoktur umarım:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:19 PM ----------

2007 yılında yaptığımız oldukça büyüktü,diğer kulüp ve siteleride davet ettik.Bu yüzden ben kalabalık olacağını bildiğim için gidip emniyetle,terörle mücadele şubesiyle görüştüm ne olur ne olmaz diye.Kendileri de gayet sıcak bir şekilde yaklaştılar konuya saolsunlar.

Bu sene yapılan bu etkinlik bizim sitemizle sınırlı.Kalabalıklık oranı emniyetle başımızı belaya sokacak nitelikte olmayacaktır,grup aklı başında insanlardan oluşuyor.Zaten Türk bayrağıyla sarılmış motorları gören hiç bir polis de durun ne yapıyorsunuz demez.
Görüşülürse iyi olur,görüşülmezse bir sorun olmadığı sürece çok fark etmez,zaten yazılı bir izin verilmiyor,sözsel olarak destek veriliyor bu tarz kortejlere.Ben emniyetsel desteği almak,sürüşte polislerin de yanımızda olması ve izinli bir gösteri olması için görüşmüştüm.Nitekim öyle de oldu,ama işi başka bir grup üstlendi o ayrı.Amaç şov olmadığı için bizde sesimizi çıkartmadık.

Kısacası,orada görüşmek üzere:cat:

Tanıdığım bi kaç polis var olmadı onlara bi danışayım işimizi sağlama almış oluruz ama çokda problem olucağını sanmıyorum:cat:

Rica ederim abi:rendeer:

Affına sığınarak yazdım ismini ama bi manin yoktur umarım:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:19 PM ----------

Tanıdığım bi kaç polis var olmadı onlara bi danışayım işimizi sağlama almış oluruz ama çokda problem olucağını sanmıyorum:cat:

sen yazdıysan gelirim mertim, ne manim olacak :bounce:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Moderatör (forrap)
Konu dışına çıkılmasın.

Konu dışına çıkan mesajlar silinecektir.

Konu dışına çıkılmasın.

Konu dışına çıkan mesajlar silinecektir.

Tamam tuncerim çıkmam konu dışına :cherry:

aklıma gelmişken, MT İZMİR pankartı bendemi hala :silent::silent:Bendeyse bulayım onu :cyclopsan

Son düzenleme:
Katılım Listesi
1.forrap
2.izmirli_ua+willy
3.wert_35+mert
5.bikerboy35(işte olmazsa)
6.oumar
7.viper75
8.alp_tunay(işten kaytarabilirse)
9.apv41
10.chatkut+böcek
11.cihan_35+?

Onay için çok teşekkürler Tuncer:rendeer:

Arkadaşlar söylemeyi unutmuşum eğer geçen seneki gibi Gündoğdu meydanı kapalı olursa yine ekonun ordaki ziraat bankasının önünde toplanır daha sonra meydana geçeriz:cat:

Bu arada bu topic benim ve Erman'ın MT deki 1. yıl dönümü olucak o bakımdanda ayrı bi önem teşkil ediyo:)

Topicide katılımsız şekilde açtığım için listeyi sürekli güncel tutucam:cat:

vay be 1 yıl oldu ya zaman ne cabuk geciyo:p mert gecen yıl kortejde tanıştığımızda bana verdiğin bayrak duruyo hala o bayrakla gelcem yine :cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar