[MT] İZMİR 29 Ekim Bu Cumhuriyet Bizim Korteji

Yarın da fotoğraf ekleyenler olacaktır. iyi geceler.. (erman çok şey kaçırdın ama üzülme senin için bir daha yaparız. :)

Katılan herkesin yüreğine sağlık mükemmel bir kortej oldu...

Kortejden sonrası için söylenicek söz yok gelmeyen çok şey kaçırdı:queen:

Bu da yetmedi birde eve dönüp eşimi aldım funda arar konserine gündoğduya.
http://www.izlesene.com/video/amator-29ekim2009--gundogdu-funda-arar-konseri/1239923

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:24 ----------

havai fişekler muhteşemdi.

Eline emeğine sağlık içten içe taa buradan gelmeyi planlıyordum ama işlerimden dolayı gelemedim :salut: üzülüyordum fakat resimlere bakıp özellikle videoyu izleyince orada gibi hissettim kendimi sağol gerçekten paylaşım için:rendeer:

Rica ederim :)
Asıl kordonda kortej anındaki videolarımız olsa çok daha fazla etkilenirdin..
Süper di süper..
İzmire yakışan bir hareketti.

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Resimleri telefonla çektiğim için braz bulanık çkmışlar.... Ama günü anlatmak içn bulanık olması bile öneml değil....

Herkese teşekkürler...............

Son düzenleme:
İşte bunlar güzel resimler teşekkürler:cat:

Kortejin sonu kadraja sığmamış:cyclopsan:p

she

Çok güzel olmuş İzmirde hava istanbuldan daha güzelmiş biz akşam biraz yağmur yedikte:)

Arkadaşlar süper olmuş emeğinize sağlık :rendeer:
yalnız bizim cumhurıyetımız başlığı altında etkınlık ya bizde istanbulda bızım cumhurıyetımız dedık şimdi kimin cumhurıyeti:cherry:
pek tabii şaka cumhurıyetımız hepımızın ATATÜRK cumhurıyetı genclere emanet etmiş ne savcıya ne askere ne valiye nede millet vekılıne öyle olsa derdi şuna emanet dıye değilmi gençlere emanet etmiş sizler ve bizler istanbul izmır ve yurdun bır cok yerınde ATAmızın dediği gibi emanetin sahıpleri olduğumuzu gösterdık gururla butun arkadaşlarımızı tebrık ederım.:rendeer:

cumhuriyete sahip çıkanların karşısında saygıyla eğiliyorum[/COLOR][/COLOR] :rendeer::rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler İzmir'li arkadaşlarımız yüreğinize sağlık

Ne mutlu Türk'üm diyene .....

Alper abi beni fotoğraf çekerken yakalamışsın.. Yokds korteje katıldığıma inanmıyacakalrdı :)

Dün kortejdeyken yaşadığımız heyecanı bir kez daha yaşadıK gerçekten fotolarla... EMEĞİ GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER:rendeer:

Ve ATAMIZIN biz gençlere 20 EKİM 1927 de söylediği o zamandan gördüğü ve bizi uyardığı olaylar silsilesini yaşamaktayız bugünlerde.

" Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. "

Bizler ve bizim gibi vatanına sahip çıkan herkez dün CUMHURİYETİMİZİN 86. YILINDA ATAMIZA HİÇBİRŞEYİ UNUTMADIĞIMIZI VE HEP BU ÜLKE İÇİN TETİKTE OLACAĞIMIZI GÖSTERDİK.

KATILAN KATILMAK İSTEYİP KATILAMAYAN HERKEZE SONSUZ SAYGILAR...

Dün kortejdeyken yaşadığımız heyecanı bir kez daha yaşadıK gerçekten fotolarla... EMEĞİ GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER:rendeer:

Ve ATAMIZIN biz gençlere 20 EKİM 1927 de söylediği o zamandan gördüğü ve bizi uyardığı olaylar silsilesini yaşamaktayız bugünlerde.

" Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. "

Bizler ve bizim gibi vatanına sahip çıkan herkez dün CUMHURİYETİMİZİN 86. YILINDA ATAMIZA HİÇBİRŞEYİ UNUTMADIĞIMIZI VE HEP BU ÜLKE İÇİN TETİKTE OLACAĞIMIZI GÖSTERDİK.

KATILAN KATILMAK İSTEYİP KATILAMAYAN HERKEZE SONSUZ SAYGILAR...

:cat::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
[YT]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/D2NmiLRSiIU&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/D2NmiLRSiIU&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YT]

rif

resimleri aldım.herkesin emeğine, yüreğine sağlık.sevgiler..

Alper abi fotolar süper :cat:
cidden kortejin sonu gözükmüyor yaaa

alkışı hakettik :thumleft:::alkiis::::haapppy:::biggrinn::tutkuy::::thanks:::shake2::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar