Bu yine açılmıyo:silent:
Neyse bende yatıyorum artık yarın bakarız gerisine cümleten teşekkürler ve iyi geceler:rendeer:
açılıo paşa bi daha dene
Bu yine açılmıyo:silent:
Neyse bende yatıyorum artık yarın bakarız gerisine cümleten teşekkürler ve iyi geceler:rendeer:
Bu da yetmedi birde eve dönüp eşimi aldım funda arar konserine gündoğduya.
http://www.izlesene.com/video/amator-29ekim2009--gundogdu-funda-arar-konseri/1239923
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:24 ----------
havai fişekler muhteşemdi.
açılıo paşa bi daha dene![]()
Dün kortejdeyken yaşadığımız heyecanı bir kez daha yaşadıK gerçekten fotolarla... EMEĞİ GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER:rendeer:
Ve ATAMIZIN biz gençlere 20 EKİM 1927 de söylediği o zamandan gördüğü ve bizi uyardığı olaylar silsilesini yaşamaktayız bugünlerde.
" Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. "
Bizler ve bizim gibi vatanına sahip çıkan herkez dün CUMHURİYETİMİZİN 86. YILINDA ATAMIZA HİÇBİRŞEYİ UNUTMADIĞIMIZI VE HEP BU ÜLKE İÇİN TETİKTE OLACAĞIMIZI GÖSTERDİK.
KATILAN KATILMAK İSTEYİP KATILAMAYAN HERKEZE SONSUZ SAYGILAR...