Bu günü organize eden SERCAN adlı arkadaşımız Saat 10 da teşrif ettiği için bütün organizasyon ben ve cengiz e kaldı.......
Sebebi ise SERCAN arkadaşımıza arkadan girmişler...... Ama kendisi araba ile seyir halindeymiş.... Az hasarla atlatılmış kaza....
Tekrar geçmiş olsun sercan cım.... Bir daha arkanı da kolla..... Asıl tehlike arkada.....:cat:
[/B]
ya abicim ben hic bi organizasyon da tırtlamadim bugune kadar, ama, iste motorumun ahı tuttu, iki gun binmicem sana dedim, arabaya bindim, arkadanda bana bindiler...
neyse gittim bugun cok kolaymıs bu isler, raporu alip servise verdim, servis arabayi yapip, sigortadan parasini alip bana arabami teslim edecek... senin dedigini gibi carpan adamin ruhsat kimlik fotokopisini almama gerek yokmus... bana ordaki memur senin arkadasin cok sıkmış dedi:mrgreen: ben de o Ankaralı, yabancisi dedim:mrgreen:
WALLECE, benim ipimle olmazmis haaa,,,, alacagin olsun... ozzee da gorusecez senle...
arkadaslar bu arada dun gece
motorumu gittardando ya verdim bi tur atsin diye ama bi daha haber alamadim, herif ortada yok, bu adam hediye ettim zannetti herhalde.... yoksa gasp mı etti ne...
neyse fazla uzatmadan votka-redbull uma kim atti o tuzlari delikanli gibi cıksın ortaya? cıkmassa zaten, O alp tunay dir....