ahanda yine MT izmir topiği açılmış. hangisini takip edeceğimi şaşırdım be kardeşlerim.
Uglychild mekana fıstık mı getireceksin? deme!!! kesin gelirim o zaman. dönüşte de +1 olurum inşallah.
Alim Davutum kardeşlerim nice mutlu yıllara inşallah. allah ağzımızın tadını bozmasın.
ÇArşambaya görüşmek üzere.
çarşambayı sel aldı
bir yar beğendim sercan aldı anam anam
bir yar beğendim alp_tunay aldı.
keşke beğenmez olaydım
APv41 im artçım olarak kaldı
çallim artçım olarak kaldi
........
nee doğumgününde dansözmü var?::haapppy:::haapppy:
yapmayın etmeyin sevgilimizle kız arakadaşımızla geliyoz. ::yanliss:::yanliss:::stretche
(geçen sefer fıstık dedim 16sayfa olmuşuz bide bu deniyelim)

dansöz varmış ama bildiğimiz dansözlerden değilmiş. Uglychild ve Forrap geçen bir dans gösterisine gitmişler oradan ayarlamışlar sizler için. Dans gösterisini ben de pek inandırıcı bulmadım ama bilirim Forrap ve Uglychild daki sanat aşkını. yanlış hatırlamıyorsam iki perdelik bir Rus Revüsü varmış. oradan dansçılar gelecekmiş. Kesmekasadaki kuğu mu neymiş oyunun ismide. neyse Sercan gerekli bilgileri verir
ne oluyor bakayım burada :silent:biri delimi dedi DUYULMAZMI geliyorbende gelirim o zaman :cat: koca bebeklerin doğum günü kutlu olsun :rendeer: 30 dan sonra buradasınız MT HUZUR EVİ karma çomalak kaç yaşındaydı alp biliyor :queen:
sazanmısın sen ya :mrgreen: 31 dedin çaylar sende kaldıtüh bu haftada çayları senden içeceğiz ve çok kalabalık olacağız :cyclopsan