[MT İzmir]28 Kasim Carsamba Gittardando ve Kumita45' in Dogum gunu partisi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
iYİKİ DOĞDUNUZ ARKADAŞLAR... nİce senelere......

vize haftam malesef aranızda olamıyacağım ali kardeşim nice mutlu senelere diyorum şimdiden:rendeer: kumita aynı dileklerle:rendeer:

oooo arkadaşlarrrrr ikinizinde doğumm günü kutluu olsunn
tarıkkk gitarrr NİCE MUTLUU YILLARA

happy birthday to tou
margarira suyu :mrgreen::mrgreen:

oooo arkadaşlarrrrr ikinizinde doğumm günü kutluu olsunn
tarıkkk gitarrr NİCE MUTLUU YILLARA

happy birthday to tou
margarira suyu :mrgreen::mrgreen:

hocam Tarıkkkk kim onun doğumgünü değil ki. Yoksa doğımgünü mü? sen yine kopmuşsun:queen::queen::queen::queen:

yaaa arkadaşlarr görünce gerçekten çokk sevindimm ve şaşırdımm.... herkese

tek tek teşekkür ederimmm.... nöbetçi olduğum için nete anca girebildim

evdyim şuan ve çokk yorgunummm...3 sayfa yürümüş topicc... neysee tekrar

teşeekkürlerr... mekanımızda buluşmak üzere...hep birlikte nice yıllara

arkadaşalarrr... saygılarrr....

birşeyi merak ettim....?

kumita45...... 27 kasım 1981 saat:12:15.......artık bu saatte tutarsa aklıma başka şeyler gelecek yoksa biz çift yumurta ekizlerimiyizzz...

gittardando...27 kasım 1981 saat:.........:silent:(nice mutlu yıllara kardeşim)

son olarakkk........rrrrrrrrrrnnnnnnnnnrrrrrııııııııırrrrrrrrrrrr (cengiz abi nolacak bu motorun hali hala çalışmıyorr...)

doğum günü tebrikleri için teşekkürlerr....

tebrikler halen kabul edilmektedirrr...he he heee....

buradan tekrar çift yumurta ekizim gittardando nunda yeni yaşını kutlaımmm....

ali sen nerede doğdun:silent::silent::silent:

ben ege üniversitesi hastanesindeee doğmuşum (annem söyledi ben hatırlamıyorum çok küçükmüşüm o zaman...):queen:....?

(MT İzmir'ede benzerini yazdımmm...)

Son düzenleme:
evet itiraf etmekte fayda var. siz ali ile kardeşsiniz. evlenemezsiniz. Yok bu burada söylenmeyecekti ya replikler karıştı. olsun zaten evlenemezsiniz. Bunca yıl sonra kardeşini bulmak nasıl bir duygu davut?

evet itiraf etmekte fayda var. siz ali ile kardeşsiniz. evlenemezsiniz. Yok bu burada söylenmeyecekti ya replikler karıştı. olsun zaten evlenemezsiniz. Bunca yıl sonra kardeşini bulmak nasıl bir duygu davut?

karmaşık duygular içerisinde....:silent::silent::silent:

ama şu bir gerçek herşeyden ağır basan bir duygu var içimde oda 24 saat yorucu geçen bir nöbetin ardından kollarını açmış beni heyecanla bekleyen o güzel yatağımla buluşma sevdasııı....rrrrrrrrrrrrrrıııııııırrrrrrrrnnnnnnnnn......:queen:

erotik mi oldu neeee......he he heee...

ben kaçar uyumam lazımmm... o kadar konuştum bu site bağımlılık yapıyorr... yok yok öle değildi sanırım tutku yaratıyorrr.... tutulmadan yatağımla buluşmak istiyorummm....:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Gittardando ve Kumita45 Sağlıklı,Mutlu ve Motorlu nice seneler geçirmeniz dileğiyle Sevgiler :rendeer:::fool::::fool::::wish:: ::comico:: ::jester:: ::sorcerer::143::

Tamam anladık içimizde akıllı adam yok ama akıllı taklidi yapan birileride yok :p Herkes deli ::23343::::baaas::::deliir::::sas::::piloot:: ::stretche::surprise::exclaim:::fool::::jester:: ::cekic::::151::::148::

sensin deli be. ben üstüme alınmam bunu. huzurevi üyelerine ve bana zır deli derler. çocukparkı üyeleri ise deli. ayırımı iyi yapalım lütfen

yaaa arkadaşlarr görünce gerçekten çokk sevindimm ve şaşırdımm.... herkese

tek tek teşekkür ederimmm.... nöbetçi olduğum için nete anca girebildim

evdyim şuan ve çokk yorgunummm...3 sayfa yürümüş topicc... neysee tekrar

teşeekkürlerr... mekanımızda buluşmak üzere...hep birlikte nice yıllara

arkadaşalarrr... saygılarrr....

birşeyi merak ettim....?

kumita45...... 27 kasım 1981 saat:12:15.......artık bu saatte tutarsa aklıma başka şeyler gelecek yoksa biz çift yumurta ekizlerimiyizzz...

gittardando...27 kasım 1981 saat:.........:silent:(nice mutlu yıllara kardeşim)

son olarakkk........rrrrrrrrrrnnnnnnnnnrrrrrııııııııırrrrrrrrrrrr (cengiz abi nolacak bu motorun hali hala çalışmıyorr...)

doğum günü tebrikleri için teşekkürlerr....

tebrikler halen kabul edilmektedirrr...he he heee....

buradan tekrar çift yumurta ekizim gittardando nunda yeni yaşını kutlaımmm....

ali sen nerede doğdun:silent::silent::silent:

ben ege üniversitesi hastanesindeee doğmuşum (annem söyledi ben hatırlamıyorum çok küçükmüşüm o zaman...):queen:....?

(MT İzmir'ede benzerini yazdımmm...)

Ben gece 1'de doğmuşum Davut, evde doğum hadisesi benimki. Hastaneye yetiştirememişler:queen: Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Ulen yıl bilem aynı ya.....

Abi bu soru çok Reha Muhtar koktu yaw, sen yüzünü yıkadın mı bakiiimmm?:queen:

Bu Gün Doğum Günü Olanlar
Doğum Günülerini Göster
tuna_tour (29), gittardando (26), kumita45 (26), handsome2 (25), Miyamoto Musashi (16)

siz beşizmişsiniz, :p dediler ama yaptığım araştırmalar sonunda gerçeğe ulaştım, diğer üçnün sizinle alakası yokmuş,
Motosiklet Üst Kurulunun bana verdiği bitkiye dayanarak sizi ikiz kardeş ilan ediyorum..

Son düzenleme:
wallaha bilemiyorummm benim kursumm varr şuan kaçıyorum çok fena dinlenmişimmm saygılarrr...:cat:

vize haftam malesef aranızda olamıyacağım ali kardeşim nice mutlu senelere diyorum şimdiden:rendeer: kumita aynı dileklerle:rendeer:

kardeşim 3aydır vizelerin bitmio ki yüzünü gören cennetlik... :p :wiinkk:

Dogum günleriniz kutlu olsun bi aksilik cıkmazsa gelmeyi düşünüorum
inşallah cıkmaz diorum ya kesin cıkar...
yeni yaşınıza mutlu girmeniz dilegiyle :rendeer:

Son düzenleme:
Sercan fıstıkları ayrı yiyelim abi, zaten az, milletin canı çekmesin, kimsenin günahına girmeyelim gece gece... Dediğim gibi akşam üstü yeriz biz onları. Gerçi fıstıklar "yeme de yanında yat" cinsinden ama... :queen:

Hımm,

Huzur evi mt nin üye sayısı artıcak bu gidişle sanırım, :cherry::cherry::cherry:

Sağlıklı mutlu huzurlu ve birlikte nice yıllara inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar