- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
kimonu başına bela alır abicim :queen:
abi meşur olmanın bedeli ağırdır haberin olsun kendine dikat et :bounce:
Sen almışın ya len?.... Sonradan da sızlanıyon?....
kimonu başına bela alır abicim :queen:
abi meşur olmanın bedeli ağırdır haberin olsun kendine dikat et :bounce:
Sen almışın ya len?.... Sonradan da sızlanıyon?....
abi benim vürüs gibi bulaştı bana alah kimseye bulaştırmasın alper abi ancak sen onun hakından gelirsin :cat:
Anam gaz yemiyo karbüratör... Tıkanmış...Irrrrnnnn ırrrn pıfffffffffff.......:queen::queen:
ne o abi kaynana dilimi:queen:
Hoşuna gitti senin kaynana dili..... Sana 3-5 tane alam la....:queen::queen::queen:
ya beni çok sardı bu gokart olayı bulalım anlaşalım bi yerler uzun uzun binelim ya tadı damağımda kaldı:cat:
ya beni çok sardı bu gokart olayı bulalım anlaşalım bi yerler uzun uzun binelim ya tadı damağımda kaldı:cat:
Daha eğlencelisini ayarlayacam size... Bekleyin anacım.....:cat::cat:
Dedimmi yaparım.... İşallah biraz ucuz olur ...Tek temennim o....:cat::cat:ağzından çıktı bi kere artık ayarlıyana kadar başına ekşirim haberin olsun
::150::::150::::150::
Dedimmi yaparım.... İşallah biraz ucuz olur ...Tek temennim o....:cat::cat:
Etiketler: alp_tunay, cay, izmir
Konunun etiketine bakın?... İyice sanal alemde meşhur olduk .....r:
:flower::flower::flower:einsteini tanımam FRANKEŞTAYN akrabam olur :queen: sadece aramızdaki benzerlik başka bir bağ yok![]()
Tulumba tatlısı süperdi valaa sağolsunnn.Aç gibi saldırdık kusura bakmazsınız artıkın :queen: çok severimde tulumba tatlısını:mrgreen:Gerçekten güzel bir akşamdı inanılmaz keyif aldım. Ev sahipliğimize eşlik eden ceyz benim söylemimle "CeYZDa" ablamada tulumba tatlısı ve diğer aksesuarlar icin ayriyeten teşekkür ediyorum kesesine bereket.
Bide zopa çekseydin amcaoğluna....:queen::queen: Neyse bidahaki toplantıya artık....:cat::cat:
çalliden bulaştı abi neyapalım unun yokluğunu aratmadım keşke bütün kazalarımız büyle tatlı olsa çok eylendik emeyi geçen bütün arkadaşlara teşekürler üzelikler ev sahibi tarığa herşey için teşekürler :rendeer::cat:
einsteini tanımam FRANKEŞTAYN akrabam olur :queen: sadece aramızdaki benzerlik başka bir bağ yok![]()
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]