[MT İZMİR] 28 Aralık inciraltı Tıkabasa Cafe Buluşması

tarık abı emeğıne sağlık guzel bı geceydı herkese tesekkur ederım.... işte İZMİR MT farkı denır artık buna:cat::cat::cat:

bu yılın son buluşmasınıda kazasız belasız atlattık..

nerde kazasız gecırdık yalan soyleme barı:p:p:p
cesur abı kıme patlattı??? sen neden vırajda lastıklere gırdın bunlar kaza deılmı allahtan kork:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
geç gelebildim, karnemi etkilemez değil mi??? kanaat notu kullanırsınız artıkım:p

çok güzel bi geceydi,ev sahiplerine teşekkür ederiz :rendeer:

çözüldümü senin buzların böcük, ice age teki animasyon kahramanları gibiydin dün.Şöminenin başında buzun erimesini bekleyen böcük karakteri :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
tarık abı emeğıne sağlık guzel bı geceydı herkese tesekkur ederım.... işte İZMİR MT farkı denır artık buna:cat::cat::cat:

cesur abı kıme patlattı??? sen neden vırajda lastıklere gırdın bunlar kaza deılmı allahtan kork:queen::queen::queen::queen:

Cesi daha yarış başlamadan arkadan birine patlattı.... Yarış bitiminde de yerlerde geziyorduk..Yıkıldık gülmekten.... Biri frenin yerini söylemeyi unutmuş bizim cesi ye.....:queen::queen::queen::queen::queen:

Öylede çakılırmı yaaaaa.....Dağıttı ortalığı....:queen::queen::queen:

Cesi daha yarış başlamadan arkadan birine patlattı.... Yarış bitiminde de yerlerde geziyorduk..Yıkıldık gülmekten.... Biri frenin yerini söylemeyi unutmuş bizim cesi ye.....:queen::queen::queen::queen::queen:

superdı ya koptum aksam..:queen::queen::queen::queen:

:pr: Kaçırdık güzelim toplantıyı iyimi.Aslında ben geldim dün akşam inciraltına.Olayı anlatayım :) Otogara gittim amcaoğlunu almaya gelmesi gereken saatteki otobüsler geldi ama o yoktu.Bir saat kadar bekledim otogarda ve 20:00 gibi çıktım geldim inciraltına.Tam gokart pistinin olduğu sokağa geldim telefon çaldı.Amacaoğlu nerdesin diye beni arıyo.Gelmesi gereken saatten 1,5 saat sonra.Bunun üstene geri otogara gittim ve onu aldım.Eve bıraktım falan derken toplantıya geç kaldım biraz :pale:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
:pr: Kaçırdık güzelim toplantıyı iyimi.Aslında ben geldim dün akşam inciraltına.Olayı anlatayım :) Otogara gittim amcaoğlunu almaya gelmesi gereken saatteki otobüsler geldi ama o yoktu.Bir saat kadar bekledim otogarda ve 20:00 gibi çıktım geldim inciraltına.Tam gokart pistinin olduğu sokağa geldim telefon çaldı.Amacaoğlu nerdesin diye beni arıyo.Gelmesi gereken saatten 1,5 saat sonra.Bunun üstene geri otogara gittim ve onu aldım.Eve bıraktım falan derken toplantıya geç kaldım biraz :pale:

Bide zopa çekseydin amcaoğluna....:queen::queen: Neyse bidahaki toplantıya artık....:cat::cat:

bizim grupta AKILLI ADAM yok lafını doğrulayan resmimi kim bastıysa :p en yakın zamanda görüşelim ya o yılbaşını göremeyecek yada ben yılbaşından sonra kendimi silahla asacağım :mrgreen:ne çirkin adam öyle o be mahallenin delisimi nedir :queen:

AHANDA RESİMLER

İŞTE BU GRUBUN EN GÜZEL HALİ KARİZMA DERDİ YOK

buda gokart ta beni ezmeye çalışan ama trafik amcaların yarıştan MEN ettiği KATİL :queen:

bu oyun karakolda biter demiştim YANILMIŞIM gokart ta bitti :cat:

hooooooppp ne oluyor orada dedim SANANE benim sevgilim DEDİ :rendeer:

ceyda birisine daha oyunu öğretiyor RAKİBİ YOK TEK GEÇERİM

MT GİRL TEAM çalışması burcu oyalıyor CEYDA tokatlıyor :p huzurevine yapmayın bari

elimde gokart videosu var 10 dakika atmayı becerebilirsem atacağım yoksa birinize atacağım sizde nereye atarsanız atın :queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
ellerine sağlık.... Emeğin için teşekkür...:rendeer:

çalliden bulaştı abi neyapalım unun yokluğunu aratmadım keşke bütün kazalarımız büyle tatlı olsa çok eylendik emeyi geçen bütün arkadaşlara teşekürler üzelikler ev sahibi tarığa herşey için teşekürler :rendeer::cat:

Sıcak bi geceydi(ateşin başında haliyle:p) emeği geçen herkese :rendeer:

Tuncerr harbiden spin manyağı oldun kaza yapılmadı falan ,.... :queen: Maykkk hakkını ver gogartınn:queen::queen:

Ayrıca daha eklenecek vidyolar fotolar var hani Cengiz abi fidyoo nerde kaldı,yenilgini göstermek istemiyorsun tabii haliylee :queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
çalliden bulaştı abi neyapalım unun yokluğunu aratmadım keşke bütün kazalarımız büyle tatlı olsa çok eylendik emeyi geçen bütün arkadaşlara teşekürler üzelikler ev sahibi tarığa herşey için teşekürler :rendeer::cat:
Bikere ev sahibi Ebuştu.... Tarık üvertür dü....Kızcağız elleriyle çay servisi yaptı.... Bütün oylarımız ebuş a......:rendeer::rendeer::rendeer:

Bu arada içimizde kahve falı bakan birisi gördüm..Bidahakine hiç şansı yok....:wiinkk::wiinkk:

sonuçta kazanan yine HUZUREVİ oldu :p 0.17.396 ile KARMAÇOMA pistin dünya rekorunu kırdı :mrgreen:pistin müdürü bile bu nasıl olur diye şaşırdı şu ana kadar pist rekoru 0.20.185 miş mustafa bu rekoru egale etti BİZİM FARKIMIZ OLMALI değilmi :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sonuçta kazanan yine HUZUREVİ oldu :p 0.17.396 ile KARMAÇOMA pistin dünya rekorunu kırdı :mrgreen:pistin müdürü bile bu nasıl olur diye şaşırdı şu ana kadar pist rekoru 0.20.185 miş mustafa bu rekoru egale etti BİZİM FARKIMIZ OLMALI değilmi :queen:

Adam resmen dünya rekoru kırdım zaqnnediyo.. Ya birisi şunu tekrar piste alsın yoksa rekoru kabul edelim....

Bu arada gecenin en iyi derecesi 22 saniyeyle bendedir..Tüm arkadaşlara duyrulur....:cat::cat::cat::cat:

Şu anda kollarım kalkmıyor..Bayağı hamlamışız...Parmaklarımla yazıyorum bu mesajı......

Bunların hidrolik direksiyonluları yok mu yawwwww........:queen::queen::queen:

Son zamanların en eglenceli toplantılarından biriydi
Liseden sınıf arkadsımın mekanına gitmemiz de süpriz oldu bnm için
Emegi geçen ve beni gokart için gaza getiren herkese teşekkürler...

Aykutum Allahın sopası yok bak beni sıkıştırdın spin attım.Bir sonraki turda pite gidin paşa,sen ne diye adamın peşine takılırsın anlayamadım :queen: :queen:

Bu arada gecenin en iyi derecesi 22 saniyeyle bendedir..Tüm arkadaşlara duyrulur....:cat::cat::cat::cat:

Öyle saliselerle rekor kırdın hemen reklam yap
bak bana bende 22saniye bilmem ne salisede bitirdim ama reklam yapıomuyum :queen: :p :wiinkk:

Son düzenleme:
Son zamanların en eglenceli toplantılarından biriydi
Liseden sınıf arkadsımın mekanına gitmemiz de süpriz oldu bnm için
Emegi geçen ve beni gokart için gaza getiren herkese teşekkürler...

Aykutum Allahın sopası yok bak beni sıkıştırdın spin attım.Bir sonraki turda pite gidin paşa,sen ne diye adamın peşine takılırsın anlayamadım :queen: :queen:

gükalp çım bayabi sarstım seni:mrgreen: elimden olmayan sebeblerden dolayı çevreye verdiyim rahatsızlıktan dolayı üzür dilerim:p

bu iş bizim yeni hastalığımız olmazsa ne olayım başımıza dert aldık sanıyorum :p
en yakın zamanda alp_tunayı birebir duelloya davet ediyorum :queen:kollarının ağsısı geçmeden olursa bence daha iyi olacak :wiinkk:

Ewet haklısın gokartta hızını alamayan ve yeşilyurtta
tek teker ve 360 derece dönmeye çalışan bi deli vardı...
kimdi o acaba :queen::queen:

gükalp çım bayabi sarstım seni:mrgreen: elimden olmayan sebeblerden dolayı çevreye verdiyim rahatsızlıktan dolayı üzür dilerim:p

Cidden abi yaa
arkamdan UNİMOG çarptı zannettim :queen::queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar