Tabii sahiplenirim oolum sen gidersen biz naapcaz...?
Yerli Banderasım benim:queen:
yerli ama çakma degil abiii... ama diger topikte bisey duydum şimdiden yorum yapamiyorum...
sercan abıcığım hayrola napıyolar sana oralarda gel sen ızmıre...
offf offf anlat anlat bitmez neler yapmiyom ki.... uuufffff.. ohhh ohhhh...
sercan kardeşim kyfin yerindeymiş istanbulda diye duydum. o yüzden takıl biraz daha. ama cumaya kadar da gel gari
valla kanka kadıkoyde bi arkadasın barındayim wireless ta var, hem v-redbul hem muhabbet... bi de benim yeni kanka var ya hani admin falan... sakın gitme seni star yapacagım dedi... :queen: ben de kıramadım onu o yuzden biraz daha kalayım dedim:mrgreen:
ŞOK!! ŞOK !! ŞOK!!
sen yakında Türkiyede paylaşılamayan adam olacaksın
Moto Aktüel dergisinin son sayısında(
http://www.motoaktuel.com/08/03/index.asp 40.sayfada) Fazer Türkiyeye poz verirken paparazzilere yakalanmışsın
:queen::queen::queen:
ŞOK!! ŞOK !! ŞOK!!
sen yakında Türkiyede paylaşılamayan adam olacaksın
Moto Aktüel dergisinin son sayısında(
http://www.motoaktuel.com/08/03/index.asp 40.sayfada) Fazer Türkiyeye poz verirken paparazzilere yakalanmışsın
:queen::queen::queen:
yaa bunlar reklam kokan hareketler Gokalp cim... adamlar benim goruntulerimi kullanarak prim yapmaya dergi satmaya calısıyorlar... ne yaparsın işte... burnu büyük havalı demesinler diye, bi de hatırı gecen arkadaslar da rica ettiler... o yuzden yani...:queen:
Sercan hakikatten bune yaaaaaawwwwww :queen:
sen ne guluyon birader... sen git chatkut a kardesim de.. benim seninle kardeşligim bitti artık
al moruk ben senın bulduun seyın dırek resmını basıyım:queen::queen:
moruk mu? fazla amerikan filmi izliyon galiba sen bu aralar:mrgreen:
şşşşt bekir hayırdır moruk falan???? zaten o resim basılmıştı
kim basmıs peki? :bounce: sen mi bastın yoksa?
Murat abi basıldıgını görmedim ondan sizlerle paylaşayım dedim
Benim gibi fotoyu görmeyenler için iyi olmuştur :cat:
Bekire gelince o bayaadır bizimle pazar gezilerine katılamıyordu ya ondan temiz hava çarpmış herhalde baksana neler diyorrrr :silent: :wiinkk:
millet burda Sercan ın yuzunu seytan gorsun muhabbeti yapıyo kardesim... herkes senin gibi temiz kalpli ve dobra degil işte... gözden uzak gönülden ırak muhabbeti yapıyorlar... o yuzden gormeyenlerin umrunda degil yani... zaten donunce öz izmir mt diye bi grup kurucam seni de moderator yapıcam:queen:
moruk ha önce ben üstüme alındım birde rahmi abin duysun istersen :queen:
valla Rahmi abi moruk lafına pek alınmaz bence, baksana hepimizden hızlı... fuar kalabalıgını yardı geçti... Semra abla bile takip edemedi onu...bence Rahmi abiye hızlı çocuk diyelim... :rendeer: :queen: